• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIO23: to bych teda neřekl, protože má pene 198, což je v současné hovní situaci pro heavy zoufale málo a pokud z toho budeš střílet goldy, tak vyděláš tak pět stříbrných za bitvu
    BIO23
    BIO23 --- ---
    SITH: na kredity z týhle nabídky asi toho chryslera
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: Skill má dost vyčerpávající index page s hodnocením tanků.

Welcome to Skill4ltu Index - skill4ltu Index
    https://skill4ltu.eu/
    SITH
    SITH --- ---
    kluci, jaké prémko zvolit z této nabídky?
    TD a lehký si vyjedu sám, takže mě na kredity zajímají spíš heavy a medka

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: Jen jsem reagoval na tvůj "argument" s tím, že je lichý. Tvoji reakci nechápu vůbec - nic takového netvrdím a nechápu, proč mi něco takového podsouváš. K WTčku jsem se nevyjadřoval.
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    REPA: stejne
    REPA
    REPA --- ---
    dostanete se do hry? mi to zamrzne pri nahravani. udelal jsem kontrolu v klientu a vse v pohode. hra nabehne, ale nedostanu se do garaze
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    00KUBAT: takže mít víc autoloaderů s ještě většíma clipama by to zlepšilo? asi nerozumim
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN: ? vždyť to se děje skoro každou hru :-D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    mě teda zas vůbec nevadí, že mě v každý druhý hře neyoluje nějakej dement, jehož vrcholovej výkon v týhle hře je jet dopředu, vysypat zásobník a chcípnout...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: protože tyhle rozhodnutí dělají čuráci co potřebují vykazovat činnost. Proto se tam dějí úplné zbytečnosti a demence v rámci "vývoje" hry.
    REPA
    REPA --- ---
    kazdopadne nechapu, proc ho kdysi vyradili ze hry, kdyz ho stacilo trochu nerfnout. Obrovska krabice bez pancire, co po vystrileni clipu cekala minutu na reload. Dnes tam je daleko vice OP veci nez byval WT
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: četl jsem na https://thearmoredpatrol.com/2022/09/21/wot-waffentrager-auf-e-100-returns-to-random/

asi se taky do bitvy nepohrnu, když tam budou jezdit wafle... předpokládám, že si to unicorni vezmou jako challenge na ní za tu omezenou dobu vyjezdit marky, což pro ně bude určitě mega enjoyable :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Aha. Já sem právě nikde žádné info nenašel. Tak jestli bude limitovaný počet bitev na random..tak je to asi jedno. Každopádně tohle jde mimo mě. Spíš se těším na Mirni. Jestli bude. Díky :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: zdá se, že během eventu budeš moct vyjezdit nějaký tokeny, co ti umožní jí vzít do randomu na limitovanej počet bitev...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Jak to teda bude? Ta Wafle pujde vyjezdit v tom eventu? To musí být ti co jim ji vzali štěstíčkem bez sebe.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jste připravený na návrat wafle do randomů? :)

The Waffenträger: Legacy
    https://www.youtube.com/watch?v=4UOo03MwV6c
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WAR_TIN: JJ, pokud se nepletu je to jak říkáš. DMG+vyšší spot/track.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FRK_R23: myslim ze se ale neppocita spotting a tracking dohromady ale jen jedna z nich ta vyssi hodnota v bitve...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam