• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: představ si, že máš plně vycvičeného velitele a máš na něm tři vycvičené skilly (jeden z nich je žárovka) na 100% a jeden vycvičený třeba na 50%. Když odstraníš žárovku, tak se to celé posune, to znamená, že ten skill, co byl na 50% má najednou 100% a zbyde ti 50% xp pro v této chvíli nevybraný skill. Dyť je to úplně jednoduché :)

Ještě je další možnost, že velitel nemá 100% hlavní skill, pak jdou přednostně xp právě do základu a zbytek se pak děje jak popisuju nahoře.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové sem zmatený :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOGTORRR: protože v 99,99999999% procentech případů měl velitel zároveň poslední tebou přidělený skill/perk v ne-stoprocentním progresu, tudíž uvolněné xp z "odstraněné" žárovky jdou nejdřív do tohoto skillu a zbylé pak do dalšího slotu nepřiděleného skillu.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    00KUBAT: já to včera klikal u commandera.... A dopadlo to tak jak jsem psal...
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Každopádně u žádného tanku jsem nedostal zpátky 100% volný perk, vždy jen nějakou část.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    00KUBAT: Tam sem se díval, ale chytrej sem z toho nebyl :D no večer to zapnu a mrknu na to.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MIRROS:
    REPA: Myslím, že fakticky nedostáváš volný perk za žárovku... Dostáváš v podstatě zpět zkušenosti posádky, které byly potřeba k dokončení 100% skillu posádky. Ale radši se podívej na sránky WOT :-D
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    DOGTORRR: když máš nultej perk, můžeš tam dát co chceš a budeš ty mít 100%, když už ten perk budeš mít tak se ti to posune..
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Já teda utanků, kde jsem měl šestý smysl hotový, tak mi to posunulo ten poslední rozdělanej perk na 100% a jako nový perk jsem si mohl dát místo toho ropzdělaného, tedy třeba na 50%. Nedostal jsem volný 100% slot.
    Chtěl jsem si dát tu detekci artilérie, která ale musí být na 100% aby fungovala.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Díky za info :) tak pak je to asi ok :) měl sem strach, že se mi ty perky rozhází / posunou.
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: ano dostavas volny perk misto zarovky
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Tomu rozumím. Jde mi o to když sem měl třeba u velitele perky: BIA, žárovka, ostříží zrak, opravy. A nově to tedy je tak: (žárovka defaultně) a perky: BIA, nový volný perk, ostříží zrak, opravy. Je to tak? :)
    SITH
    SITH --- ---
    to čínský premiovy medko, T222 či jak, sice to má hrozný reload, ale vypadá to moc dobře
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: zarovku ma ted defaultne kazdy velitel, takze mas jedno volne misto pro skill
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Já sem to ještě od aktualizace nezapnul. Mám rýmičku a asi umírám :) tak sem neměl zatím chuť. A ten nový volný perk je na stejném místě jako byla žárovka?
    REPA
    REPA --- ---
    DOOMGUY: uz je ve hre. U velitele ti ted sviti zarovka a objevi se ti tam perk, ktery si muzes vybrat jako nahradu
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Ta zmena ohledně sixth sense už ve hře je nebo ještě ne? (ví se kdy)? + jak to bude, když měl nějakej commander sixth sense jako automatický skill? (např měl už při koupi vyexpenej max 6th sense, který se mu nezapočítával ani jako 1 skill). Díky <3
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    PRAASHEK: JSem sice Lama ale BetaLama... jako s jinym strojem se me to uplne nedeje... tohle je fakt delo, ktere me proste neda cuchnout.. az vcera jsem s tim snad poprve zahral bitvu nad 3,5k dmg(asi 4,3k)... mam tam cca 70% na hit, ale proste aby neco proslo ikdyz to na me sviti zelene to proste ne.. ale uz jsem se s tim naucil trosku stat takze neco odrazim, to je fajn...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DEMENCE: tak já to hrál už před časem, v té době žádné italské TD nebylo. Každopádně to, o čem mluvíš, bych neviděl zrovna jako nějakou specifickou vlastnost toho K-91-PT :))
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    PRAASHEK: ja nemam poroblem trefit, posadku tamm mam BiA, maskovacky a triky 3-4perky, vetraky ve slotu, zamerovac,... nevi.. standart nabojema se trefim ale neprobiju(jakoze TVII italsky TD zpredu do lover plateu cely zeleny, ding, ding nic...), goldama se spis netrefim ale spis probijim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam