• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    celou bitvu jsem jel a snazil se nekoho uhuntit a nikoho jsem nepotkal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tak tohle je moc i name :-D

WILL
    WILL --- ---
    Tak konečně nějaká dobrá bitva.

MIRROS
    MIRROS --- ---
    ShPTK-TVP 100 je teď v nabídce za 9,5k goldů.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    00KUBAT: V pořádku :) každý máme jiný herní styl. Mě to s ním nešlo a měl sem silné nutkání s ním skočit ze skály, nebo ho utopit :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MIRROS: mně se to líbí :-) Právě tím, že to má takový uniqe play.
    RALI
    RALI --- ---
    on i ten arni cosi je dost neprijemne neprostrelitelnej. Bz je dalsi z tanku, ktery na me pusobi jak cervenej hadr na bejka, jak ho vidim, neni nic jinyho, do ceho bych strilel, teda pokud tam nekde neni cesky premiovy td. nebo nejaka kolozrudnost :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    SITH: - ja se vetsinou klidim nekam pryc., kdyz to vidim. Je to neprijemny, kdyz ma sklopeno, zkus to sem

BZ-176 Armor Review - HUGE WEAKSPOT on Turret!
    https://www.youtube.com/watch?v=CPXL1aDZ5rg&ab_channel=CWolfPete
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Ten Char. Mle. je dobrá blbost. Jak se to má hrát? Přepnout do cestovního režimu, přepnout do palebného režimu. Ovládá se to snad ještě hůř než EBRy. A to dělo na tři rány..to je tak nepříjemné a frustrující. Jedna třeba zasáhne, ale zbylé dvě letí někam pryč. FUJ, HNUS. Tři bitvy a přemýšlím že ho prodám. Jednoznačně nejvíc nepříjemný tank na hraní, který sem měl možnost zkusit.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    PALLANDO: MEOOW
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    WAR_TIN: jj, ja posila SHADOW__: prispevek QB, aspon neco, ikdyz nesbiram tanky a ten, ktery snad v 1% muze vypadnout, uz vubec ne. Moc dobre se mi s nim tech par bitev nehralo.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SICKBOY4000: jdou menit za coiny do toho automatu....takze aspon to..
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    REPA: Viz dvacetiminutovej rozbor od Quickybabyho: https://www.youtube.com/watch?v=cYU2W8qY8xo

Ke gamblingu. Pěkně nechutnýmu gamblingu.
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: to ja si taky furt rikam, k cemu mi bude plno tech zdroju a nejak mi to unika. I bez beden za necely tyden vsechny ozdoby a credity se jen sypou
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    00KUBAT: ta neprodává bedýnky, ta bude balanced (k hovnu)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SITH: jj, to wargaming šlápl pěkně vedle... A má přijít celá linie těchto sraček...
    SITH
    SITH --- ---
    Me sere to BZ nesmysl. Na tier 8 to dává dmg kolem 800 a zepředu to nejde prostřelit.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    00KUBAT: No jo, je to tak :)) Na co ted sbirat ty zdroje? Mozna nekdo, kdo nikdy nekrupal banky do pulky ledna, oceni, ze si muze ted za zdroje dokoupit kamo z minulych let. Ale chtelo by to neco navic pro lidi jako jsem ja :)) bony, mate bony?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Takže je to slabota, když všechno získáš lehce hned ze začátku, než minulé ročníky, kdy křupals baňky jak dement až do půlky ledna, abys konečně dodělal album a měl kamo? :-)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Letos ten WoT festive aka Svatecni operace je slabota. Na krabicky kaslu, nic zajimaveho v nich neni. Nerosty mam nasbirane, vsechny cammo styly taky nakoupene nebo vyrobene z ozdob z minulych let. Assignments od Milly a Arnieho udelane, jen ty denni mise pokracuji. Takze ted nevim, proc sbirat ty nerostne zdroje natoz je konvertovat. Od kamaradu mam zdroje vysbirane na ten 2D styl "Vpred do detstvi". Zetony nahazene do automatu a akorat ta mrdka IX. obj 283 vypadnul na pronajem, coz bylo jedine zajimave asi. Kdyby ty nerosty aspon sly vymenit za bony, chjo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam