• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: jojo maji to rozbity, ale po 10. to uz celkem bezelo
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Celkem nehratelné poslední dva, tři dny ne? Ping mám pořád 300.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Čistě obsahově je to vlastně dobrá nabídka. Za 8E dostaneš docela dost věcí. Největší lákadlo je free demounting. To je něco, co bych ocenil i jako sváteční hráč.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRK_R23: hele ten tank je mozna shit, ale mas ho neustale k dispozici a je uplne jedno jakou posadku do nej das... jediny, co musis dodrzet je narodnost.

Dalsi obrovska vyhoda je to, ze si oznacis posadku a ta se ti bude zadarmo expit, ikdyz nebudes hrat... Coz vzhledem k crew 2.0 bude hodne potreba, protoze budes potrebovat mnohem vic skillu nez ted, abys byl konkurenceschopnej...

Pro me to nastesti neplati, neb jsem dost spatnej hrac, ale pro lidi co to hodne hroti to bude must have... na druhou stranu tyhle lidi tech 100 bitev odehrajou jak nic, takze tam je to jasna volba.

Kazdopadne ja normalni premko nekupoval uz vic jak rok. Koupim si vylepsenej battle pass jednou za kvartal a to mi nejak zahadne staci :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REPA: jj skill4lt prave rikal, ze je treba tusim cca 100 bitev za tyden, coz je cca 2 hodky denne... je to vic, nez normalne dam, ale zase ne o tolik, takze teoreticky je to zadarmiko, kdyz hrajes... mno popremyslim...
    REPA
    REPA --- ---
    00KUBAT: bys mi musel jeste platit, abych zas hral:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Za cca 8E měsíčně dostaneš gold vault, ve kterém se ti nahromadí až (důležité slovo) 500 goldů týdně, tedy zhruba 2000 goldů měsíčně. Kromě toho máš možnost zakázat 3 mapy, nějakej shit tank k dispozici atp.
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: jo ale musis odehrat urcity pocet bitev, aby sis ten vault naplnil. stejny princip jako se stribrnakama
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    na úvod, nečel jsem přesně jak to bude fungovat, jen jsem viděl pár videí, ale chápu to správně, že ten premium + bo jak se to jmenuje stojí 300 cca, ale ve vaultu si můžu vyjezdit až 500g? Nebo jsem to špatně pochopil?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    OK, tak Řepo kolik dáš? Ještě tu mám i nějaký stolek, kdybys měl zájem.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    kdyztak mam na prodej dva ucty, kdyz to tak vykupujete :-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT:
    REPA:
    Můžete se složit a koupit můj účet:-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    REPA:rád ti prodám můj :-)
    REPA
    REPA --- ---
    a hlavne expeni posadky, i kdyz ten tank vubec nehrajes je taky brutalni vyhoda oproti f2p. btw nechce nekdo koupit ucet?:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SHARINGAN: Free demounting je asi největší lákadlo. Navíc teda podle toho článku za to budou chtít cca 8E.

Platit si to nebudu, ale mezera mezi platícími a freetoplay hráči se ještě zvětší.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FRK_R23: z pohledu hráče co si to nikdy nepořídí vidim jedinej problém ve free demountu... zbytek mi nevadí... nicméně mě to asi ponechává chladným když uvážím co dalšího v tom updatu je - crew 2.0
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    FRK_R23: Jsem free 2 play hrac a na statistiky nebo 3 MoE kaslu, hraju pro fun a obcas sbiram nejake tanky.

Tak WoT+ nic pro me.

Ale QB to hezky komentuje v case od 17:18
    BIGGEST WOT UPDATE EVER! 1.20.1
    https://youtu.be/fEp-rkPQxWM
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nikdo nemá žádnej názor na wot plus?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Taky grindite Type 1 Chi-He? :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Update 1.20.1 Common Test: New Mechanics in Recon Mission, Crew Rebalance, the Ho-Ri, and WoT Plus
    https://www.youtube.com/watch?v=ewyj34z2bKI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam