• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: na predelani modulu z tanku do tanku potrebuju zlataky ktere nemam

i kdyz na netu ctu: Standardní vybavení se dá odmontovat a poslat do skladu za zlaťáky nebo pomocí demontážní sady.
    takze mrknu do skladu na demontazni sadu, pripadne, kdyz prodam tank, tak se to tusim odmontuje do skladu samo. v churchillovi mam skladanou optiku, v T24 mam skladanou optiku, binokularni dalekohled a nizkohlucny vyfukovy sytem
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Zkus mrknout do skladu, jestli tam nemáš staré moduly, munici z předchozích tanků, které si třeba prodal. Můžeš je prodat a nějaký stříbrňák to taky hodí. Dál se mrkni do vnějšího vzhledu, jestli tam nemáš obtisky, emblémy a ostatní balast na prodej. I když nevím jestli jako nováček tam něco budeš mít. Jinak hrát prémiové tanky občas třeba. Ty vydělávají.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    FRK_R23: chuj s tym, hlavne ze to bylo zadarmo :D jeste se tam trapit s posadkou na 75% by byl porod
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AAZAZEL: Nechci ti kecat, jen tak hádám :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    FRK_R23: aha to jsem myslel ze to musim aktivne vybrat uz na posadku v tanku
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AAZAZEL: To ti spíš zbyly nějaký ty retraining rozkazy, nebo jak se to jmenovalo.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    jo a jak to je s posadkama? konkretne kdyz jsem prechazel z matildy na churchilla tak jsem mel moznost zadarmo posadka na 50%, za nejake stribrnaky 75% a za zlataky nebo jak se tomu rika 100%. Ted jsem koupil T25 a mel jsem zaskoleni posadky na 100% zdarma. Je mozne ze je to tim, ze to je muj prvni TierVI tank. Ty prvni presuny z tier3 na tier4 a na tier5 byly taky zdarma lae to jsem si spojiol s tim, ze jako novy hrac jsem mel asi dva dny premiovy ucet, tak me to vcera zaskocilo, ze to bylo zdarma
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BARTUC: tak ja jsem na T25 nezanevrel, to byl jen takovy pocatecni povzdech. Si pamatuju jak jsem jel bud matildu nebo churchilla a prvnich 10 her jsem prohral. Jsem si rikal to neni mozne, i kdyz chcipnu tak by obcas ten tym mel vyhrat.

Premiovku nechci. Sice nadavam, ale me to bavi jak si postupne musis vyjezdit kvuli zkusenostem lepsi dily a lepsi tanky. Navic se tim ucim i ty mapy postupne. S Churchillem je to jednoduche, ale se Skodovkou musim vedet kam jet a kam ne. Sledovat minimapu a vcas zdrhnout. Borci schovani na konci mapy v lesiku a chcou po mne abych to nekde uprostred spotoval, coz se se zakladnim vybaveni dela blbe. Kdyz chci ja snajpit z dalky tak picujou ze jsem bot a ze me reportujou a podobne srance (stalo se jednou, ja to stejne nevydrzim a valim dopredu)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    T25 musí být rozhodně v topu. A jak říká BARTUC, neni to dvakrát easy tank. Obecně se drž spíš zpátky a jak bude šance vyprázdní zásobník a zase zmiz :)

Skoda T 25 presents: 15-5 Simulator | World of Tanks
    https://www.youtube.com/watch?v=egUKQDytDz0
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AAZAZEL: nemuzes porovnavat tank ve stocku a tank plne vybavenej... T25 je naprosto bozi vozitko, ale rozhodne to neni tank pro zacatecnika. Je to tezky nahrani, ale je to hlina a kdyz se ten tank da do topu, tak dela silenou neplechu :-)

Kazdopadne pokud te tanky bavi, tak bych zvazoval investici do premiovyho tanku, nebo premiovyho uctu. Rapidne ti to zprijemni pocit z hrani. Nicmene pokud chces hrat komplet free, tak to chapu, ale je to uplne jina hra pak.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    tak jsem si vcera poridil tu T25. ty vole no des. horsi nez predchozi skodovka (bo tam mam moduly), vydrzi stejne, ranu da stejnou. Za celou dobu jsem ani jednou nehorel. V T25 jsem shorel 2x po sobe. Obcas jsem si musel zahrat s Churchillem bo mi dochazeli prachy. Kdyz za bitvu vydelate par tisic, cca 5 tisic stoji oprava tanku a dalsi 3 dokoupeni opravarenske sady, nekdy i lekarnicky...tak holt penize dochazeji.

Ale uz jsem se protrpel k zasobnikovemu delu, tak snad to bude lepsi. Jeste koupit nejakou optiku, bo zatim mam dohled horsi nez v Churchillu
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    RALI:
    FRK_R23: ok, diky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AAZAZEL: Podle mě rozhodně Škoda. Sice bude trpět s tier VII a VIII, ale pak tě odmění supr devítka u desítka.

Kromě toho, CZ TierVI medko je super OP, protože má clip a reload trvá jen asi sedm sekund.

Více viz Skill

Škoda T 25 | Skill4ltu Index
    https://skill4ltu.eu/1393/skoda-t-25
    RALI
    RALI --- ---
    AAZAZEL: za me skodu, ta desitka na konci je fakt zabavna. churchil lajnu jeste nemam dodelanou, mam conquerora a nemuzu se dokopat doexpit desitku. Papirovy medka hrat jako papirovy TD, za bukem, neodhalen a kdyz vidis nejakyho osamocenyho ubozaka, tak ho umotat.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Tak dneska asi vydelam par penez a budu si moct dovolit sestkovy tank. Ale vaham. Mam vyzkoumanou jak Skodu T25, tak Churchila VII. Jeden stoji 900tisic druhy tusim 940, takze si ted poridim jen jednoho.

Pomer vyher mam zhruba stejny u obou s tim ze v churchiluI spis preziju bitvu. Nejakou ranu dam, neco vydrzim...ale nez nekam dojedu, to je porod. Rozstrileli nas na kridle? No tak ja uz z tama nemam sanci ustoupit. Sklopeni hlavne dolu taky bida. Ale bavi me to, pripadam si, ze v bitvach nejsem jen do poctu.

No a Skodovecka...rychla jako prase, luxus odhalovani (s modulama) - takze mam pocit, ze musim byt vepredu a vsem to tam naspotovat, no a vetsinou brzo chcipnu. Jinak ranu nedam o moc slabsi nez s Churchilem, ale jakmile me vidi tak jsem v prdeli.

Takze mam dilema jako prase. Vyhledove pojedu obe linie, ale co ted koupit? Prijde mi, ze s heavynou rychleji vydelam na Skodu nez naopak.

PS: kdyz tak poradte jak hrat s papirovym strednim tankem, abych tak moc nechcipal
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: na 100% přeškolení bez útraty goldů :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Ok díky za info. Takže ty přeškolovací rozkazy jsou k čemu když se blbě zeptám?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: posádky se nakonec tolik neměnili, kvůli backlashi komunity... zavedli se jen ty dobrý změny - perky teď fungujou všechny od 1% a Brothers in Arms má efekt i když ho má vytrénovanej jen jeden člen posádky
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Jasně. Já sem jen zaregistroval, že se po poslední aktualizaci něco dělalo s posádkou (nevím, přijde mi stejná) a s tím spojené příkazy k přeškolení. Zatím sem nevyužil, nezkoumal, nevím :D
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: ja jsem to nainstaloval nekdy pred tydnem, takze moc neporadim co kde je. ja jenom vylepsuju tank a jezdim nahodne bitvy...ani jsem to moc neproklikaval co tam kde je
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam