• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kup si premium ucet, hra je pak mnohem, mnohem zabavnejsi.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ted si na nejakou dobu od mych screenshotu odpocinete. VZ44 je tezka bida
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ty vole skoda jak cyp. uz jsem zbyl sam na pet, tri jsem vypnul, dva zustali jeden byl na ranu a druhy na dve. chtel jsem je objet a napalit zezadu, ale nepovedlo se

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BIO23: si rikam co to je za stranky nez mi to doslo :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jojo cz
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    BIO23: vzhledem k postu na ktery reagujes tak myslis asi tu ceskoslovenskou linii a ne britske heavyny
    BIO23
    BIO23 --- ---
    myslím tu heavy lajnu
    BIO23
    BIO23 --- ---
    AAZAZEL: tu VII jsem ted přeexpil. strašnej pain. strašnej. je to strašně pomalý, probije tě každá V... ta VIII je už v holoverzi asi 100x lepší a ted už to snad bude jenom lepší :D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Stojí no :D Ale dostaneš odměnu až se u obou lajn dohrabeš na IX a X.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AAZAZEL: U heavy nevim, ale medka tier VII a VIII jsou tragický :) Ta osmička ještě jde, ale tier VII je peklo a zlo :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: no jo ale nez se dostanu na desitkovy tank...nekde jsem cetl, ze ty predchozi stoji za hovno. ted uz nevim jestli tier7 a 9 nebo i osmicka....vyzkousime uvidime
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Tak to je na tobě :) Jen říkám, že obě lajny ČS tanků mám rád a podle mě je Vz. 55 jeden z nej HT.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: no premyslel jsem jeste jestli nekoupit za 900 000 sestkovy churchilVII, vyzkoumany uz je
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Oba Čechoslováci jsou super. Každý jinak. Ale je to je rozumné..X Vzto je bestie :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: stribrnaky nemam na zadny, ale vyzkoumal jsem nejprve VZ...obcas kdyz me rychle vypnou ve skodovce, tak si zajedu par bitev s churchilem, tak jdu nejprve do tezkeho tanku
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Na co pojedeš dál? TVP nebo Vz? Jeď na oboje :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    jezdili tam jak na porazku :)

AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    RALI: tak s cizima bych do cety nesel, ale to uz je tak pata hra, kdy jsem kolegum v praci popisoval co zrovna hraju a pak si to poridili taky. Tanky nejsou vyjimka, tak ze bych obcas zahral s kolegou
    RALI
    RALI --- ---
    AAZAZEL: zdroje, za ty pak můžeš kupovat zálohy. Náhodný čety jdou v bitvě, ale většinou se po bitvě rozpadnou. Radši jezdím s lidma který znám a u hraní můžu i pokecat o běžným životě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam