• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    RALI: jako ona jde od konce laufu, ale musíš si jakoby přihodit nějakou drobnou vzdálenost, kde stojí ten samotný tank. Záleží, zda to vidíš shora, nebo přes ten (tuším) Gčkový pohled. Těžko popsat takhle, ten odhad jde každopádně získat rychle.
    Ale není to 100% hit, kolikrát jsem se díval na oblast, kde tuším artu, koukám, koukám a najednou už jen vidím fuuuuuuuuuu jak tam odněkud vyskočí trasírka. A ten přesný bod, odkud letěla, nestihnu. Na druhou stranu, arty často stávaly za křovím, kládama, takže když to znáš a odněkud tam vyletí trasírka, jsou obvykle na tom místě, kde tušíš, že jsou.
    RALI
    RALI --- ---
    BRUKEV: a ta trasirka je primo od laufu, nebo je tam treba jeste neco prihodit?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    YOU'VE BEEN DOING IT WRONG!! STOP Using THIS Field MOD In World of Tanks!!
    https://www.youtube.com/watch?v=c9wACWmM55Q
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PRAASHEK: jasně, podle trasírek je to pak ještě lepší (jak už to moc nehraju, ani nevím, který ze dvou arty pohledů na to byl vlastně lepší). Já třeba kolikrát v prvních minutách hry, než se hevíci a td dostaly do obvyklých pozic, kde se to do nich dalo pořádně sypat, jezdil zaměřovačem na nepřátelské straně mapy a vysloveně čekal, odkud trasírky lítají.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BRUKEV: enemy arty můžeš velmi dobře lokalizovat taky podle startu stopy za projektilem, který se zjeví po výstřelu, když na to místo čumíš. Hodí se takhle zkoušet observovat, když nemáš žádný jiný cíl s dobrým potenciálem zásahu.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    AAZAZEL: artyny jsou nahodou super, ted uz teda stoji za houby.
    Tady se popisuji jeste zlate zabavne casy:
    World of Tanks - Artynář
    https://youtu.be/36yX62rSsOI

AAZAZEL: u lehkych tanku se musis naucit nepodlehat tymu. Casto ti budou nadavt, at spotujes, jedes dopredu, blablabla. A taky musis odolat, at nestrilis, kdyz nemusis. Je to fajn adrenalin, kdyz po zahajeni bitvy najedes rychle na spotovaci flek a pak vetsinu bitvy jen stojis, spotujes a cekas, zda vliziciho nasviceneho protivnika stihnou kamosi rozstrilet, nek dojede natolik blizko, ze te spotne.

Pises, ze treba se stihacem casto zdechnes, bo jedem tam, kam s hevikem. Pokud budes stridat tanky, naucis se, kde casto dane typy tanku stoji a kam se vyplati strilet na blind. S artynou jsem kolikrat strilel naslepo na mista,.kde artyny stavaji, pripadne scouti a casto mas frag, bo smahnes nic netusiciho protivnika. Bo casto podcenovana vec s artou je to, ze nemenis misto.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SHARINGAN: kolega z roboty mi poustel video od SuperKravataka (kompilace zajimavych videii od jeho sledovatelu) kde bylo napriklad jak nekdo 3x po sobe zapalil tank atd. A ukazoval tam statistiky nejakeho hrace, ktery ma na tieru 6 odjeto pres 100 tisic bitev...ted uz se tomu nedivim
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    AAZAZEL: ta hra je právě designed tak, že hry na vyšších tierech se ti nevyplácí pokud nepodáváš dobré výkony... což by samo o sobě bylo v pořádku, ale v kombinaci s premiovou municí a +-2 matchmakingem to semele úplně každýho sub-par hráče a ti co jsou skilled a neprodělávají bude pořád čekat krutej grind... tohle je ta část hry kdy WG chce abys vyndal prkenici :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Tak jsem zjistil, ze bez premioveho uctu se dost blbe hraji vyssi tiery. Kdyz pouziju opravy, nedejboze i lekarnicku, tak i vyhrane bitvy jdou do minusu (pouzivam ty mensi sady za 3 tisice). Kdezto s tierem 6 vydelam i kdyz prohraju (za predpokladu, ze neco nastrilim). Kdyz oprava VZ44 stoji cca 9 tisic, tak se blbe vydelava.

Takze ted jedu dalsi linii, momentalne sestkovy stihac tanku Jackson. Jeste nemam top delo ani posadku, ale jde to. Akorat je to jak kdybych zacal hrat znovu, bo neznam moc mista kam jet. Kdyz jedu kam jsem zvykly s heavynou, tak toho brzo lituju. Jeste jsem uvazoval o lehkem tanku, bo jsem radsi akcnejsi nez nekde ostrelovat z krovi pres pul mapy, ale zase na lehkem tanku a jeho spotovani jsou zavisli ostatni, tak to nechci ostatnim kurvit...jeste trosku pojezdim nez zkusim lehky tank
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    když nejsou lajtka, je tu typ59

REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: ja na to rovnou odpovidam, aby si rekl o heslo:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //a pravděpodobně ten účet níže např. bude asi taky ukradený tímhle způsobem
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    wotrepley.site ! :)) tyvole tak si říkám, že na to asi dost lidí může naletět, tak dyžtak bacha. stránka kombinuje elementy přímo z ofic wotu (i s fuknčími odkazy do wotwebu) akorát když se chcete přihlásit, tak to nenabídne použití už lognutého účtu, ale samo nabídne napsat user/heslo na té phishisajtě

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Další s cyklu "naše slavné prohry" (v tomto případě nevýhry). Zajímavý je, že plus 7k bitvy mám zatim jen s PTA.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Will Auto-Cannons RUIN World of Tanks?!?
    https://www.youtube.com/watch?v=t8b2upNGv_U
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    AAZAZEL: o hodně xp tě připraví, když působíš damage tanku, který není v tvém zorném dohledu (aka spotuje ti jeho pozici někdo jiný). Dál jsou tanky, kde lze eMko získat za méně xp za bitvu a jsou tanky, kde musíš nahrát fakt brutální skore, protože je to 1) dobrý tank, 2) oblíbený tank, který hrajou dobří hráči
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Jak to delate s tema eMkama? Tady nemam ani jednicku natoz M.

Ja vim, ze ostatni musi nahrat hovno, jen jsem si chtel postezovat

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: jj a jmenovalo se to Scorched earth
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    RALI:
    00KUBAT: aha tak to asi mluvili o te zmene a ne o tom ze nebyly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam