• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aj výhry občas dobré sou //comet byl patrně bot a cs-69 jsem dvakrát zapálil, podruhé už neměl čím hasit

---
    btw tohle byla vtipná hra a to xp číslo je krása. Hned nazačátku jsem to schytal a zbylo mi asi 300 HPs, takže jsem se držel zpátky, pak nepřítel vedl asi 7:3 nebo tak a po chvíli bylo krásné ostřelování. Jednu chvilku jsme byli tři proti šesti, nakonec jsme zbyli dva proti nule :)

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: no s expirujícíma rekrutama se to má tak, že expirujou :) takže teď už je nenajdeš :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jasně, proto se ptám kdy hrál naposledy... pokud to vypnul vprostřed nějakýho eventu, tak to bude pravděpodobně nějaká související vyfikundace co už není v kódu a má generickou noticku a nebo by to mohli být klidně rekruti, pokud nehrál dýl jak rok, před rokem expiraci ještě pořád měli
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    // teď vidím, že krom gagarina (do 01. 01 2100) v barracks nikdo z rekrutů časové omezení nemá
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    To budou spíš nějaké pičoviny související s nějakými cirkusovými mody co tak různě průběžně probíhají.
    SHARINGAN: myslím, že všichni rekruti v záloze mají teď životnost do roku 2100 :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ELDOUGO: kdy jsi hrál naposledy? nemůžou to být propadnutí rekruti?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tak já se jednou za uherák přijdu kouknout a hned mi někdo něco odstraňuje..... co to je ? co mi sebrali ? já jsem radši když mi něco dají .

BIO23
    BIO23 --- ---
    PRAASHEK: dobře ty! CDC je strašnej untertank
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //aneb remíza je prohra obou týmů
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    naše slavné remízy

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    par povedenych ze vcerejska

MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    konecne mam taky Mko

SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    FRK_R23:
    BRUKEV: Díky za objasnění, myslel jsem, že to jde oběma směrama stejně.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SKLIVEC: Z tech tree stroje dáš zadarmo do premiáku. Naopak ne. Například moje německá medium posádka šla zadarmo přesunout z běžného tanku do preimové T25, tam odjela pětinásobek, pak do Panther/M10, tam odjela pětinásobek, následně Panther 8.8, tam odjela pětinásobek, načež se zadarmo vrátila do běžného nepremiového tanku, kde si dala poslední pětinásobek za první bitvu. Expí se takhle moc hezky a moc rychle.

Už to moc nepamatuju, ale pokud je AMX ELC bis nepremiák light a AMX 13 premiák light, mělo by to jít zadarmo. Není tam jiný počet členů posádky? Musel by jsi ubrat, nebo doplnit. Někdy je to nutné, pak je to jen otravná překlikávačka.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SKLIVEC: Posádku z běžnýho tanku můžeš dát bez penalizace do premium tanku v případě, že jde o stejnou třídu. Light do light, med od med atp.

Tedy posádku z AMX ELC Bis bys měl bez problémů přehodit na AMX 13 FL1.

Ale obráceně to nejde. Musíš mít posádku vytrénovanou na tech tree tank a pak ji lze dát do premíáku. Obráceně to nefunguje.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, pordí mi prosím někdo jak je to s přehazováním posádky z prémiáků? Začal jsem jezdit s AMX ELC Bis, dostal jsem AMX 13 (FL1) Myslel jsem, že budu moct přehodit posádku ze 13 do Bis zadarmo, ale nejde to. Jak je to se cvičením posádek na prémiácích? dík :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HULIK: mám decentní obavy, že to rusáci nelifrují na frontu. Takových videí jsem od začátku rusko-ukrajinského konfliktu viděl už několik a vždy se ukázalo, že to bylo buď hodně staré video (a souviselo s předváděčkou), nebo souviselo s nějakou nedávnou předváděčkou.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak tier 9 ruský tank T10 dorazil na frontu, uplné WoT :-D

Znalci, předveďte se - copak to ruSSáci právě začali lifrovat na frontu, a z kterého je to roku? ;-) | By Jaromir
    https://www.facebook.com/100000514127113/videos/1047974883027768/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam