• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: a proč by z toho nikdo z běžných hráčů nemohl tak dostat? a kdo je neběžnej hráč? :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já letos klasika 75 beden.
    - GSOR 1010
    - Objekt 752
    - XM66F
    - asi 3x ty low tiery (letěly z garáže všechny)
    - 4x 3D styl
    - Siegfriedova kočka
    - 54 dní prémka
    - 25.000 goldů
    - 4.200.000 stříbra
    Sem spokojenej :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Pointa je, ze v tech 5 krabickach nikdo z beznych hracu tank nedostane. Ale je zde 2,4% sance, ze se pletu :-) proste wargaming…
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: ? vidim 2.4% na tank a 20% na kočku... asi nechápu tvojí pointu
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    100% sance dostat tu homeless kocku a 0% sance dostat premiovy tank VIII. nebo IX. z tech 5 krabic v kalendari.
    shot-025
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Takže: Japonec, GSOR, 22 dní premka, 2 mio stříbra. 9k goldu
    Not even mad, ale ani jeden z těch tanků hrát nebudu.

Za litr.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REPA: jinak samozřejmě o vánocích čekám retardy úplně všude, ale proč jsou vždycky jen na mojí straně nevim :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REPA: well já hrál tenhle rok spíš jen eventy a vždycky když event skončil tak jsem si řel "zkusim random" a probíhalo to úplně stejně jako teď, ale tak asi teda patřim do tý demošky co se vrací svátečně jen na tyhle eventy a utrpení... jo, to mi dává smysl, namelu si z toho copium
    REPA
    REPA --- ---
    SHARINGAN: a cos cekal, kdyz jsou vanoce a vrati se spousta lidi, co to hraje jen o vanocich :D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Taky jsem to po dlouhé době zapnul

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    tak jsem si řekl, že když jsou ty vánoce, tak si to po 3/4roce zahraju a nevim jestli se něco stalo se mnou, nebo tou hrou, ale takhle nehratelný si to fakt nepamatuju... dal jsem tenhle tejden něco přes 40 bitev a ještě jsem neviděl hru, která by neskončila totálním přejezdem jedný strany, s výjimkou plichty na Prokho, kterou jsem měl tam měl třikrát ze čtyř her... ta hra byla vždycky peklo, ale takový utrpení jako zažívám tenhle rok jsem fakt nezažil...

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: tak tady máš ten slavnej line-up :)

Large Festive Boxes Containing Four New Vehicles!
    https://www.youtube.com/watch?v=A6SXBYwwNlk
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: No asi jo no. Tvl to jsou tajnosti :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: píšou čtyři nový premiáky (8,9) a pět novejch 3D stylů... konkrétní seznam evidentně dorazí později... marketing neni jak game balance, do tohodle se musí věnovat víc času přece .)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Sváteční operace 2024: Průvodce akcí | Hlavní novinky | World of Tanks - bezplatná hra s tanky online | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
    Seznam tanků nikde.
    Seznam 3D stylů nikde.
    Nebo sem slepej?
    RALI
    RALI --- ---
    SKLIVEC: Joo, tak se jezdívalo se stugem, co rána, to kill😄
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    PRAASHEK: Tak už to jede, asi jsem koukal na špatný lidi, dík. A mimochodem se mi teď povedlo v průběhu třech her za sebou vypálit devět ran na devět zabití. A to jsem pálil jakmile to šlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam