• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: mi vyskocilo 1250 goldu. na nakup krabic jim nejspis prcam
    REPA
    REPA --- ---
    FATALERR1: pico ale ze by sis se mnou zahral to ne:)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Já jsem si udělal radost a koupil jsem si hromadu těch bedniček. Mám asi dva měsíce premiáku, desetiticíce goldů, miliony kreditů a asi pět tanků. Za mě letos dobrý. Tak zase za rok WG :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    marná snaha, vzdávám to :) máte pravdu, jednoho podvedli, protože mu do bedny nedali tank a druhýho podvedli, protože mu do bedny tank dali... jsou to hajzlové! :))
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    SICKBOY4000: přesně, taky to tak cítím:)
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    SHARINGAN: Tak abych to upřesnil, ja se necítím až tak podvedený:) Já jsem nasraný jak to nastavili, protoze tu bednu by jsi dostal i kdyby jsi nekoupil ty krabicky a to lehce evokuje to, že jsem je vůbec nemusel kupovat:) A pak se tady divíme, že na podpoře toho mají hodně, když jim každý druhý píše

SICKBOY4000: já cpu prachy vždy jen na vánoce, pze jen tehdy dostaneš jakože skoro všechno za pár peněz. Goldy mám na celý rok, premko přes celé vánoce a jsem happy.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Ty jsi hrozne vztahovacny, ale dobre, cerpam ze sveho pocitu. Netvrdim, ze to tak na 100% je. Ale at tady napise nekdo, kdo dostal vyssi tier premiak z jednoho boxu z adventiho kalendare, aniz by do hry nasypal nejaky realny penize.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SICKBOY4000: a to že lidi co kupovali maj lepší dropy než lidi co nekupovali čerpáš odkud?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    FATALERR1: pokazili ti radost VIII TDckem z otvirani 4 krabicek denne :-)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SHARINGAN: Tak to jsi lucky, ale asi jsi uz nakoupil nejake bedynky, kdyz jsi mel ten ARMT, ktery kompenzovali. Kdo nekoupi ani bednu, dostane 250 goldu jako ja. Ale nevadi, diky WG i za gold zadarmo. Kocku nemam a ani jsem ji nechtel. Za VIII premko bych se nezlobil ani za to kolove, ale abych cpal realne penize do virtualniho tanciku, z toho uz jsem vyrostl.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FATALERR1: V tomhle auditku už čtyři lidi postnuli co jim z ní padlo a ty si jedinej kdo měl kliku a padnul mu z ní tank. Ten tank by ti padnul úplně stejně i z koupený bedny, protože v těch bednách reálně není nic jinýho než jen tiket co tvýmu účtu umožní losovačku. Ten counter se ti nevynuloval protože čůRáCi z wg ti tam nastražili osmičkový premko, abys nedostal ten tank co sis přál a zasloužil, ale protože jsi hitnul těch 2.4% na ten nejvyšší loot tier, což je stejnej prize pool jako bys měl v tý padesátý bedně. Takže jestli se cítíš podveden, tak zbytečně.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Mě z té free bedny padlo pár zdrojů a 750 goldů. Lepší než drátem do oka. :)
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    SHARINGAN: Jsem v tom od bety, tak ti memám moc co říct:) Jen říkám bacha! kdyby někdo tu bednu ještě neotevřel, tak........:)))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FATALERR1: Tak schválně jak dlouho bude trvat tobě, než pochopíš jak ty bedny už pár let fungujou :)
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    SHARINGAN: Ano, chápeš to spravně! A to ti trvalo jako 3 minuty jo?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    chápu to správně, že borec byl lucky a vytáhnul XM66F z free bedny a teď se cejtí podvedenej? :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FATALERR1: ??
    co myslíš osmičkou z adventního kalendáře?
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    FATALERR1: abych upresnil, garantují to za otevrenych 50 krabiček curaci
    FATALERR1
    FATALERR1 --- ---
    No a pozor! Dostal jsem osmickove TD, říkám si oka. Ale koupil jsem si 28 krabiček za prachy a pomalu je otvírám a když otevřu krabičku, tak ti to napise: pro jisté získání premioveho tanku VIII nebo IX zbývá tolik a tolik krabiček. Měl jsem jich 28 a každý den jsem otevřel 4, takže mi zbyly 4 krabičky a potom přijde ta osmička z adventniho kalendáře, kterou jakože otevřu hned a tank co asi jak vidím dostali všichni. A ejhle otevírám poslední 4 krabičky za prachy a píše to, že do jistého získání premioveho tanku VIII nebo IX zbývá 49 krabiček. Takže ta adventní bedna vynulovala počet krabiček za prachy. Děkuji moc WG. Chtěl jsem si koupit ještě jednou za litr, ale mrdam je
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jsem byl hodně naivní nebo blbej když jsem si myslel, že 0/5 u boxu znamená, že z toho kalendáře vylovim pět bedýnek co? :))

nicméně moje free bedna byla relativně lucky:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam