Predem se omlouvam, ze tu nepostuju zadnou super epic bitvu, jen takovy dotaz ohledne toho jestli se na WoTko divam spravne.
Hraju cca od cervna. Do tieru 6, 7 v pohode. Od vyssich tieru jsem si vsimnul, ze i kdyz nastrilim slusne a ne nutne pouzivanim goldu, tak co se tyka kreditu prodelam. Nedavno jsem si rekl: Ok hraju to uz dlouho, mozna by nebylo od veci pustit korunu a koupit si premiovy ucet. V domneni, ze tim vyresim ztratu kreditu. Pak jsem videl video skilla, kde hraje devitku v desitkovem mm. Strili goldy, nastrili svych prumernych 5 tisic dmg a je 50tisic v minusu za bitvu (s premiovym uctem).
A ted se dostavam k te otazce. Jak pristupujete ke hram? Jakoze mam v pici kolik vydelam prodelam, hlavni je si zahrat/nastrilet. Az zacnou dochazet kredity, sednete do premiaku a hrajete s premiakem? Nebo jak vydelavate? Staci vam na to plneni misi?
Ja zatim mam premiak max 4ku, takze kdyz chci vydelavat hraju sestkove obyc tanky abych pak hral s devitkama (trosku prehanim, furt mam cca 3miliony kreditu, ale to je tim, ze jsem doted nehral tolik vyssi tiery jak mam ted v planu).