• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Asi problém na serveru teda jak píšeš. Ale že by mi tank zůstal vyset v bitvě a bitva se ani nezapočítala to se mi ještě nestalo. Když to trvalo už tu půl hodinu a tank pořád nikde, tak sem zkusil vymazat mezi paměť. Nic. Přepnout na EU2. Nic. Přepnout zpět na EU1 a najednou se tank objevil zpět.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: včera jsem hrál docela dost bitev několikrát se mi stalo, že jsem klikal střelbu a nezareagovalo to napoprvé, jednou to bylo dokonce až napotřetí... je možný, že se zrovna windows snažily dělat něco jiného nebo nevim, na ping jsem se zaměřil až když se mi to stalo asi počtvrté, ale pak už se mi to nestalo, nicméně bych to viděl spíš na server-side problém
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Včera sem to zapnul, dal sem bitvu a když normálně skončila, tak se to kouslo na obrazovce s vítezstvím. Do garáže se dalo dostat jen pomocí opustit bitvu. Asi půl hodiny trvalo, než se tank vrátil z bitvy do garáže. A bitvu to ani nezapočítalo. Stalo se to někomu už taky?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    MIRROS: Presne tak, mel jsem ho parkrat v pronajmu, ale nevlastnim jej. Je to dobry tancik, takze za zetony poridim.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: No možná že jo :D Nevím. Z toho co tam je na výběr z odměn bych sáhnul po Cromwellovi.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Sbirate D-Day žetony?

Den D: 80. výročí – velitelské centrum
    https://worldoftanks.eu/cs/d-day-hub-2024/
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SKLIVEC: diky, hotovo
    mise
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    TEENAGEWOT MUTANTWOT TURTLESWOT NINJAWOT - kódy na 4 mise navíc
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    DDAY80
    2024TANKFEST
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MIRROS: ja jsem si na twitchi u martyho delal z lidi prdel. Nekdo psal, ze od te doby co si na jeho radu zmenil nastaveni sensitivity mysi, tak ma uplne jine hry. Tak jsem napsal, ze od te doby co jsem to prestal hrat na volantu mam taky uplne jine hry...nasli se i lide, kteri nepochopili, ze si delam prdel...to jsem jeste nevidel tohle video, na cem vsem se to da hrat :D
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    AAZAZEL: Frajeři jak hovado. Občas si k tomu sednu se synovcem (5let) a hrajeme jeden na klávesnici a jeden na myši a už to je docela výkon :D
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ANARCHY: z Auditka TANKY / OBRNENA TECHNIKA :100% robusta
    a jak hrajete WoTko vy? :D
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Mko-Super-Chaffee
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    I dobré věci umí wargaming.

x.com
    https://x.com/u24_gov_ua/status/1792874392159965507

AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    ALTSPANDAU
    3 dny premium
    + Pár premium tanků 6/7 tier na pronájem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Presne, jsou to zmrdi :-D

Jinak velmi casto je rozdil v tom, jestli strilis svoje spoty, nebo ne... Base XP mas dost malo, takze pocitam, ze jsi snajpil zezadu, to se pak Mko dela tezko :-(

Jinak uz 3 dny se snazim v onslaughtu dostat do silveru a vzdycky, kdyz se zacnu priblizovat v tratolisti potu a krve, tak zacnu dostavat tymy, ktery nemaji sanci na vyhru, leda bych to pozabijel vse sam. Vcera jsem mel 3x hru, kde byli 3 lighti a dve fava :-D Bylo to v okamziku, kdy jsem byl jednu vyhru od silveru :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    REPA: to je kravina... já jsem pánem světa , tohle byl podfuk od wg a fica
    REPA
    REPA --- ---
    ELDOUGO: no co delaji? hrajou lip:)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    dobře Leoš...ale tohle si zasloužilo M a ne jen první třídu. co s tím ty lidi sakra dělaj ? měl jsem hru s e5 kde jsem měl přes 9k kombinovanou dmg a taky jen 1

FONTAN
    FONTAN --- ---
    SKLIVEC: + jeste VIII premium jdou casto s vyssimi tiery a tam je "plat" za udelenou dmg taky vyssi - https://wiki.wargaming.net/en/Credits
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam