• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //ten top motor z Cent.7/1 má i Conway, tak ho případně vyjedu na něm, jestli do jeho vod někdy zavítám (předchozí Charioteer už mám vyježděný a asi i prodaný, Conway možno zakoupit)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: já zas nemíním skladovat posádky pro všechny tanky, takže 7/1 jde do prdele jakmile na ni přestane být sleva. A mě ta desítka nestojí samotná žádné ještě vyjíždění, neb už byla komplet vyzkoumaná blueprintama, jak jsem psal předtím, takže jsem jenom musel projet celou tu anabázi s 7/1 kanonem, aby se mi úplně odemkla.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Ale jo vyjezdit tu X dá zabrat. Ty kanóny ve stocku na nižších tierech jsou utrpení.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Já ho občas provětrám i když mám X. Má zábavný HESHe na goldu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: no dyť jo, ale pak už pro mě nemá cenu s ním hrát, když můžu rovnou pořídit desitkový cenťák bez nutnosti vyjíždět jeho xp! :)
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: nj musis tam narvat ten top kanon :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: ale ne v současném stavu hry při použití kanonu s 230HP damage
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: cent 7/1 je naprosto super tank.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, tak na motor mrdám, neb ten top kanon byl jediná překážka před tou desítkou. měl jsem se na celej Cent.7/1 vysrat a ušetřil bych spoustu nervů a prachy...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to se nedalo vydržet, hodil jsem tam ten top kanon za free-xp. funny is, že ten následující Cent. AX mám dávno vynalezený skrz blueprinty z denních misí, takže jak bude ten 7/1 v topu, tak ho hned zahodím. zbývá motor.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tyvole hrát Centurion 7/1 s kanonem co má 230HP alfu je teda dobrá pičovina
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ale že mám tý dmg na rozdávání ... :)

SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Skoro tam bylo 10 killů. :(

REPA
    REPA --- ---
    GAMES2024WOT nejake spotrebaky a mise
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REPA: divny no. Nejaky fail v databazi imo
    REPA
    REPA --- ---
    LIQUIDFREAK: lol ted mi to prislo taky, i kdyz normalne hraju :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: nikde jsem možnost házet do propasti za odměnu ty paňácy po jednom nenašel. asi to tak WG "nezamýšlel"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    naše neslavné prohry

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    PRAASHEK: no tak asi manuálně u každýho paňáca zvlášť, ale tohle netuším. já jsem to udělal najednou a moc jsem u toho nepřemýšlel
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: no docela dost jich má na prvním perku 90+, to mi přijde okay na pohotovostní hraní v nějakých starších herkách, co si zahraju jednou za tři roky kvůli nějakému eventu nebo tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam