• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    ELDOUGO: To jsi musel protivníka dobře srát, s tím elc se někdy zadaří, fakt je neviditelný..někdy stojím vedle projíždějících heavin a nevidí mě
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jeden blbej light uprostřed louky .....

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    dneska se dari 10-0 ....so far
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SICKBOY4000: Je to super stroj proti noobikum co nestrili goldy, jakmile mas proti sobe kohokoliv kdo strili goldy, ses druhej
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    BARTUC: Já vzal v akci teď horinu 3, pořád nevím co si o tom stroji myslet...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Prvni bitva s timhle strojem 60% posadka se dvema a pul perkama :-D Docela haluz :D

REPA
    REPA --- ---
    hra sice uplne na picu, ale stb je konecne vymarkovan

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nechápu jak počítají xp, ale náš tým vyhrál a přesto máme stejný bonus k xp jako enemy :) žeby bug? byl to assault a nepřítel nestihl capnout v limitu

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Marty volééééé commander
    Sn-mek-obrazovky-2024-09-13-210257
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    PRAASHEK: Kazdej budem mit mesic (myslim 30 dnu) nekonecne preskolovani posadky zdarma, pocita se to od prvniho prihlaseni do hry po vydani toho patche.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Prave jsem to resetoval :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Jo - do konce září je možnost zdarma resetovat skilly kolikrát chceš. Ten novej systém docela znevýhodňuje tanky, kde je míň lidí v posádce, než 5. Totiž pokud máš třeba commandera, co je zároveň spojař, tak k té secondary roli (spojař) můžeš mít maximálně 3 skilly. Navíc jestli to chápu správně, tak ten třetí skill bude na 100% až ve chvíli, když máš všech 6 skillů pro primární roli na 100%.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REPA: Tak to udelam hned dneska vecer :-)
    REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: ted to myslim jde cca mesic od toho noveho patche a zdarma
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: Myslis na crew skilly? To jde? to chci :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Delší dobu jsem nehrál, ale tohle je maso. Jsem. Zvědavej co s tím WG udělá.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: stává se mi teď docela dost často (a fakt je to až poslední dobou), že dostávám zásahy nespotnutej na úplně nesmyslných místech (včetně openspace za jízdy) kam házet blindshoty je úplný nesmysl. Takhle dostanu ránu nejdřív za jízdy na planině a za chvilku když se zastavím za překážkou a chvilku počkám, vyjedu a zas to schytám. Tohle prostě je nesmysl. Takže to není zapičená paranoia nebo snaha omluvit neschopnost - je to zkurvená realita.

CATCHING A CHEATER in World of Tanks!
    https://www.youtube.com/watch?v=Rfrgeq-znMs
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    zastrilel jsem si :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    This CHEAT could RUIN World of Tanks!
    https://www.youtube.com/watch?v=6PB76VzgQBY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam