• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    FIGHT2WIN - kód na 2D kamufláž
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    no dobře ...tak ať jen nenadávám

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    povedená taškařice...4 minuty.

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    no a blackrock snad za par let

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Chlapci a devcata, jaky tridy tanku hrajete nejradsi?

Ja ted hral vsehochut a musim rict, ze nejvic me bavi a mam s nima i nejlepsi vysledky, jsou medka. Druhy jsou asi lighti, ty jsou super, kdyz clovek zjisti, ze se s nima da taky davat dmg :-D

Nejhorsi vysledky mam s heavy tankama a to je primarne zapricineny tim, ze mam levy ruce a neumim poradne mirit na weakspoty (ikdyz vim, kde jsou) mno a pak TD, hlavne papirovy. Tam me desne sere, jak jsem zavislej na tymu. Hraju ted wafli a je to hroznej pain. Musim s tim hrat dost agresivne, protoze klasickej td gameplay mi vychazi tak jednou z 5 her, protoze casto hra skonci driv, nez zacne a ja bud nestiham nastrilet, nebo nas prejedou tak, ze neudelam nic :-(

Jak to mate vy?
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ALESH: :) :) :) :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ale jinak te rad vidm, zrovna jsem si vcera rikla jak se mas :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    WOJTYLA: musim te zklamat. Kdyz jsem to pred rokem po roce zapnul, mel jsem v prvnich hrach podobnej vysledek :D Vcera jsem to shodou nahod zase po roce zapnul a nastrilel 8k s tier8 medkem. Hned mi ale doslo o co slo.... Koukni na ty hrace. Vse je ve formatu Neco_neco. Nikdo neni v zadnem clanu..... imho kdyz dlouho nehrajes, tak mas prvni tri hry s botama, aby te to nalakalo ke hrani :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: nemam cocece, ale jako abych si tu nehonil triko byly to proste takovy ty bitvy kdy probijes v podstate kazdou ranu a neuszale mas do ceho strilet a vetsina sla goldama. Nebla to nejaka finesa. Vetsina ran byla na dalku na autoaim a drzet zlacitko mysi. Jako vysledky josu to sice hezky asi nejlepsi co jsem kdy zahral v desitkach ale ta hra to odehrala za me skoro vic nez ze bych ja oredvedl nejakej ukrutnej skoll 1v10 a podobne.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    WOJTYLA: tpc mas z toho stream?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ale jeste umim zahrat

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Zase micropatch, zase NVIDIA driver update a zase hra crashuje, zase incident na WoT support
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Moje historicky prvni M na tX tanku. Je fakt, ze jsem je v podstate poradne nehral, brouzdam si t8, ale potesi :-)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Starsi vedi :DDD

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: on myslí field modifications - potřebuješ expy posílat tam, abys mohl ty field mody odemknout. To ale můžeš dělat až potom, co si odemkneš následující tank ve větvi.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SKLIVEC: Co myslíš “do polnaku”? Zase grindis X.tier na XI., čili vypneš zrychlené zkušenosti posádky a sbíráš expy na X., pokud nemáš dostatek volných
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Ahoj, chápu to správně, že když máš desítku ze stromu, po které následuje jedenácka, tak musíš nasbírat expy na tu jedenáctku, než ti ty expy půjdou do polňáků? Na rozdíl od ostatních desítek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam