• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    AAZAZEL: jj, ty, co nejsou uplnej hnus uz jsem vykoupil :)
    REPA
    REPA --- ---
    ale jo dneska by to slo:)

AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    SKLIVEC: myslim ze se za to daji pak i poridit nejake cama na tanky, ale jsou hnusne a navic jich ma kazdy po kokot
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SKLIVEC: ještě co jsem četl tak bude možný koupit dny v adventním kalendáři pokud nějaký prošvihneš- ale nejsem si jistej jestli nekecám
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SKLIVEC: Myslím že ano, jedině automat. taky nevím o jiném využití.
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    Čau, když už mám Vesničku na X, všechny úkoly pro Rumburaka, v obchodu vykoupenej, tak je jediný využití vánočních zdrojů výměna za žetony do automatu? Nebo je tam ještě nějaký jiný využití, co jsem přehlíd?
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK: to jsou ty tvoje mody ty kokot
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    hotovo

REPA
    REPA --- ---
    kurde stacila jedna rana za full navic a mel bych 9k a tim i blackrocka

MIRROS
    MIRROS --- ---
    SKLIVEC: Myslím že "výzvy" od Rumburaka se můžou plnit všechny najednou i poslední den.
    SITH
    SITH --- ---
    Jako otevírá se jedna denně ale jdou splnit zpětně a najednou např.

Co mě ale sere je ta vánoční akce. Nuda, hrál jsem 1x, nuda, odměny nic, tak dál trpím na randomu :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jak psal sith...ty mise co jsou od toho čuprčambačeetaah. my v čechách řikáme rumburak protože máme rádi rum a buráky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a co je teda rumburak plz?
    SKLIVEC
    SKLIVEC --- ---
    ELDOUGO: Vcera mi tam visely nesplnene tri a udelal jsem je vsechny vcera. Ale nevim, jestli pujdou treba udelat vsechny posledni den.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Bude zase akce 5 velkých krabic 1 € ? Předloni mi z těchto beden vypadal IX. premiak. Byl to nějak touhle dobou, ne?
    SITH
    SITH --- ---
    ELDOUGO: pokud Rumburak je Cumberbatxhabatebatch tak ano, jedna denně
    RALI
    RALI --- ---
    ELDOUGO: jakyho rumburaka? jaky mise? to jsem zase neco prehlednul....
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    pánové jak je to s těma misema na toho rumburaka ? můžu se na ně vyprdnout a pak je dohrát všechny nebo se musí jedna denně ? nepamatuju si jak to bylo loni s tímhle
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    MIRROS: no, jak se to vezme... Vypadá tak že mě odešel disk do křemíkového nebe....
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    DEMENCE: Žádný problém sem neměl. Povedlo se pořešit?
    Pánové mám dotaz. Ta klanová kampaň na Carro.45t je nějak časově omezená? Nevíte? Hledal sem, ale nikde sem nenašel žádné info.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam