• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové měli jste někdy problém s Gamecentrem? Mám problém s posledníma dvěma aktualizacemi teď. Prostě se to začne aktualizovat, ale nic se neděje. Zkoušel sem přeinstalovat samotné tanky i Gamecentrum, ale teď se mi už ani ty tanky nechtějí nainstalovat. Začne instalace, 1%, chrupe to jako že se něco děje, ale neposune se to nikam. Měl ste někdy někdo podobnou zkušenost? Díky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, netusite, jestli neco nedelali s vypoctem osobka? Mam ted osobko lehce pod 7000 a moje herni sesny vetsinou konci kolem 8 - 9 k, ale i treba za 50 her mi osobko stoupne o 1. Jeste pred treba mesicem pri obdobnych statech mi osobko lezlo treba o 5 -6?

Diky
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    neví se jak dlouho bude ta kampaň na toho Black Roka trvat ?
    Pokud jsem to dobře počítal tak pokud nesplním ani jednu misi ale každý týden udělám těch 240 bodů z těch vedlejších tak za necelý rok ho bude mít každej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Dravecek je doma :-)

FONTAN
    FONTAN --- ---
    BARTUC: to bylo bohuzel, jak se rika, strileni kapru v sudu - ne moc zabavne. postavit se do standardniho krovi a stat abych nakonec na 3 minuty vyjel... (nikdo to tam necounteroval (coz uz se mi X krat stalo) a o lighta se pripravili strasne brzo)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FONTAN: 18 to je brutalita :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    poslední bitwig mám v červenci a teď si čtu, že je Mle 75 lightko za bonery, tak jsem to koupil. no a tak uvidíme se zas někdy, červenec utesán stále zůstává
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    BARTUC: s DMG dealerem souhlas, i když Mko jsem na něm zatím získal jen za 18k spot + 1k dmg na Malinovce
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    RALI: Zrovna expeni Borkena pres Rhm bylo prochazkou ruzovym sadem. Rhm i ten previt pred tim byly jedny z nejzabavnejsich tanku co jsem hral. Je pravda, ze to musis hrat jako neviditelny medko a spis jet na dmg, nez na spoty, ale bylo to fakt skvely a borkena vlastne hraju taky a casto se mi stava, ze mam 2x tolik dmg nez druhej nejlepsi hrac v tymu. DPS ty mrchy je silena a stava se mi i ze mi dojdou naboje :-D
    RALI
    RALI --- ---
    FONTAN: tohle jsem jeste nikdy nezazil. S moji rychlosti expeni budu mit 11 v dobe, kdy to bude 6 x nerfle a jeste mozna uz jen jako zberatelka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FONTAN: Borken je bozi, ale hodne hracu s nim hraje hodne spatne, proto to imho neresili. Vetsina borkenu co potkam umre driv nez ebr :-D

Novej autoloader je docela fajn. Mam T8 zatim a je to situacni, ale da se s tim dobre vyblbnout :-)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    Tak jsem si odemknul ten autocanon desítku a přijde mi to poněkud op (Mko na tom zatím nemám, ale to vs jiný autoloader mi přijde dost v neprospěch toho druhého - a ještě to sem tam docela odráží, pásy něco pozerou (a nespadnou úplně) - no asi budeme kamarádi

A teda překvapilo mě i, že nenerfli 11 lighta - toho mám moc rád a teda op mi přijde hodně
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    3 marky je pro me zatim nepokorena meta :-(
    REPA
    REPA --- ---
    konecne po 100 letech

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Včera sem dodělal toho Wildhunda a už taky makám na Dravcovi :) Celkem nerad ho potkávám, tak sem zvědavej jak se s ním bude hrát.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    no upřímně doufám že já už konečně taky :) . ale obávám se že Black Rock je pro mě dost nedosažitelnej.

BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: Toho jsem tak nejak nafarmil uplne samovolne aniz bych se snazil. Je fakt, ze Dravce v podstate farmim stejne. Proste hraju a ty mise mi tam nejak samy skacou. Jediny, s cim jsem mel fakt problem zatim, tak byla mise na trackovani s lightem, to se mi nedarilo, tak jsem to ochcal artinou
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Amatéři. Já teď dokončuju Wildhunta :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Farmy, ja snad tento tyden odemknu Dravce :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989: no to to trvalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam