• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ELDOUGO: taky mě to sere že tak málo střibra mam :D
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK: ty si debil ty vemenu :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok ,někomu se to může zdát "OP" ale nikdo si nevšiml tý největší prasárny na tom screenu :)

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ELDOUGO: říkám pořád, že je to debil :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ELDOUGO: proto já mám u Mártyho ban, několikrát jsem mu napsal ať nevykládá kokotiny
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BARTUC: tohle je např. naprosto přesná citace zrzečka z youtube videa o aresovi :))
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    nesmíte tak koukat na toho zrzavýho kripla. ten taky jenom brečí jak je to op a rakovina a jak je třeba to změnit.
    já to mam třeba rád a jak píšou kluci tak zas tak op to není. nesedne ti mapa, máš kokoty v týmu co ti nepomůžou. nemám ještě jedenáctku takže tu nemůžu posoudit ale desítka mi přijde naprosto v pohodě. stejnej hate byl na ebry když to přišlo (ty např nenávidím pořád stejně) ale prostě si na to zvykneš a až opadne ten hype okolo tý lajny tak to bude v pohodě.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    FLINT: máš ho v garáži a stejně je to pro tebe rakovina? Víc mi vadí boti v Taschenratte, co nic nemusí jen točí věží a penetrují a penetrují, ten tank trefuje úplný blbosti
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FLINT: A ze je to naprosto bezna praxe :-)
    FLINT
    FLINT --- ---
    Jak jsem psal. Mám ho v garáži také. Ale problém je když potkáš dva spolu v četě.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VOMETAK:
    PAVEL1989: T8 a 9 ten armor takovej nemaj, ale T10 ma brutalni hulldown potencial. Nebojim se peekovat temer proti nicemu a drzi to slusne + ta malinka vez se fakt blbe trefuje a armor je takovej dost nevyzpytatelnej z pohledu druhy strany.

Problem je to, ze muzes neustale sypat, pokud trochu tusis, jak manazovat heat, tak to dpm je brutalni. Ano, ma to malou pene, takze musis trochu premyslet, ale s T10 probiju do spodniho platu vetsinu tanku a pak jsou neskutecne broken HEcka. S tema se daj probijet tanky z nesmyslnejch uhlu do nesmyslnejch casti + burst potencial proti papirakum je neskutecnej. Vymazat cely favo a za par sekund mit zase nabito na dalsi vymaz je fakt sileny.

Ale jo, nemyslim si, ze by tam mel bejt nejakej brutal nerf, mozna jen prodlouzit ten cooling time, nebo prodlouzit intraclip, ale to je na WG.

Kazdopadne je prdel za to hrat, o hodne mensi prdel je hrat proti tomu (asi jako Cobra)
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    Pan Vometak ma pravdu zas takoví armor ten ares nema když potkaš lepšího hrače tak tě probije kamkoliv a važně by mě zajímalo co by jste na tom nerfovali.Važně nechapu proč pořad jenom všichni brečí každy si to muže vyexpit a vyzkoušet
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BARTUC: prdel s tím je, co se týče damage, XI má 9 ran x 115 cca, takže pokud probiješ každou, máš 1000, 16 vteřin chladíš, když vypálíš všech 9, bez supportu chcípneš, to brečení ať to změní je jen od těch co to nehrají
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VOMETAK: Dovolim si nesouhlasit. Problem cely ty lajny je, ze i totalni lama prijede, vysype se a chcipne, coz znamena, ze jsi minus a on ma svych 1500dmg, coz je vysoce nad jeho prumer. Druha vec je, ze armor ma brutalni, nebojim se ukazat vez ani proti TDckum, protoze ta vez podrzi nesmysl. A treti vec je zabavnost. Hrat s tim strojem je fakt prdel, takze bude ve hre jeste dlouho otravovat, nez se toho lidi nabazi. Kdyz s tim je schopna zahrat neco malo i lama, jako jsem ja, tak je to uz hodne k zamysleni :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    FLINT: proč by ho měli měnit? nemá armor, nemá pene ani na goldu, v rukou norm. hráče je to tank co nic nezmění, mnohem větší nesmysl je teď Tasche neno Type 5 heavy
    FLINT
    FLINT --- ---
    Ten ARES je stejně rakovina hry. Zkoumám ho tedy taky, zatím jsem na osmičce. Ale když člověk potká dva nebo 3 Aresy na jednom místě nemá žádnou šanci. Doufám že ho prebafnou.
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, muzete mi nekdo vysvetlit, jak funguje osobko? Kdyz hraju lighty, tak mi jde rychle nahoru, kdyz hraju medka, tak jsem rad, ze za den udelam +1. Herni vykon je +- podobnej. Je to zpusobeny tim, ze mam na medkach vic her?

Diky
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Eh, koukám, že po těch pár letech se nic nezměnilo. Vždy jsem rád reagoval na placky vypisujíci po bitvách, vždy jsem jim psal, ať mávnou rukou, že je to jen hra. A vždy bylo pár, co mě poučovali a poučuje, že nemám hrát takhle, či onakhle, že jim kazím požitek, blablabla. Tohle mi chybělo, jen houst.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam