• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MESSPovinné ručení, Havarijní pojištění
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    KORKMAZ: ja na to tady uplne zapomnel - vysolil jsem [kooperative] 34k s nasledujicimi parametry:
    povinne ruceni: 70/70
    havarijni: 5%/5000min
    skla: 30k

    bonusy relativne mizerne vzhledem k tomu, ze predchozi auto slo na totalku...

    kdyz jsem to zkousel jen tak ze srandy z ulice v generali a ceske pojistovne, tak se dostali (s totoznymi paramaetry) na 45 a 58 (pani na prepazce v ceske pojistovne se "omlouvala", ze by to mene uz bylo jen z jeji provize...)

    a kolik u tebe at vidim, zda jsem udelal dobre nebo ne?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    FONTAN: Jestli to nebude tajný, tak pak se poděl zhruba s cenou, kam ses dostal. Stejný auto jsem taky potřeboval pojistit, tak abych věděl zda jsem udělal dobře nebo ne :-)
    RADIMS
    RADIMS --- ---
    Ahoj, pošli mi techničák na skrivanradim@gmail.com a pošlu ti nabídky pojišťoven, ať můžeme vybrat nabídku dle tvých představ.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    ahoj

    je tady jeste nekdo aktivni v oboru? potreboval bych spocitat ruceni/havarijni na https://i.nyx.cz/files/00/00/20/15/2015481_b6d45e00da93252ad22c.jpg?name=IMG_20190704_135329.jpg
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    Zdravim,mam dotaz-kdyz CSOB vyhodnoti skodu na motorce jako ekonomickou totalku,znamena to,ze si automaticky berou motorku do aukce? Brachovi se nekdo oprel do zaparkovany motorky,vinnik ma pojistku u CSOB a pojistovak mu oznamil ze totalka,aukce,a jeste si servis kde se hodnoti skoda veme deset procent z castky kterou vyhodnoti... Ma nekdo zkusenost? Vim,ze nejde ocekavat ferovy pristup pojistoven a adekvatni nahradu za vzniklou skodu,ale toto mi prijde lehce pritazene za vlasy,nebo jsem naivni a tak to chodi? Jak se pripadne branit?dekuju
    2MEK
    2MEK --- ---
    Cau vsem, resim pojistnou udalost, jedna se o totalni skodu a jsem poskozeny. Pujcil jsem si nahradni vuz a pojistovna (Direct) po me chce mimo faktury a predavaciho protokolu i velky technicky prukaz. Ten mi ale autopujcovna nemuze dat – auto meli na operak, uz je vracene a nemaji ho. Likvidator mi sdelil, ze byz nej nemohou castku za pujceni vozu uhradit.

    Shodou okolnosti jsem prakticky stejnou situaci resil i pred rokem a pojistovna (Kooperativa) tehdy velky technicak nepotrebovala. Z autopujcovny, kde jsem vuz pujcoval, mi rekli, ze podobnych situaci resili desitky a taky nikdy velky technicak nebyl treba.

    Nevite nekdo nahodou, jak situaci resit?
    Predem pripadne diky!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj,

    nabídnete mi prosím někdo POV a nejspíš i HAV na BMW 525D, rok výroby 12/2005, pojistník ročník 1945, PSČ 14300, bonus 218+ měsíců? Mockrát díky
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    COWBOY: tak to už se svět úplně obrací v prdel
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ADAMIRA: Zatím od 3.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    COWBOY: Jakože odtahováci chválili "něco" co má něco společnýho s globalem? A od kolika jsi to slyšel? :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SHAOLIN81: Bych ti to udělal via nyx. :-)
    SHAOLIN81
    SHAOLIN81 --- ---
    COWBOY: Diky, ale nakonec jsem se rozhodl pro Allianz. U Generali me prekvapilo, ze mi nedokazali udelat kalkulaci po telefonu ani online. Jit kvuli tomu na pobocku jsem linej.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SHAOLIN81: Já dělám pro Generali a mám i dobrou zkušenost s plněním z havarijka, když dcera nabrala obrubník.
    Od lidí z odtahovky slíchám, že Koop má nejlepší asistanci při odtahu, ale my na tom taky nejsme špatně. Můžu ti udělat kalukaci, jestli chceš.
    SHAOLIN81
    SHAOLIN81 --- ---
    DYNK: K Allianz me prevedli, protoze koupili Wuestenrot. Ted mi to tam vychazi spolu s PR kolem 13500. Uniqua 12000 a Kooperativa 9000. Ostatni jsou vyrazne drazsi. Vzhledem k tomu, ze Kooperativa ma na webu hodne spatnych referenci a Uniquu neznam a neni uz o tolik levnejsi, tak to vypada na ten Allianz. Nebo ma i nekdo dobre zkusenosti s Koop nebo Uniqua?
    DYNK
    DYNK --- ---
    SHAOLIN81: Allianz velmi pozitivni zkusenost. Penize vyplatili rychle a jeste me likvidator upozornil, ze kdyby to nestacilo, tak ze pridaj, kdyz dolozim fakturu ze servisu. Celkove jednani na velmi dobre urovni a rychle. Nicmene se to odrazi v cene pojistky.
    SHAOLIN81
    SHAOLIN81 --- ---
    Jake dobre ci spatne zkusenosti mate s konkretnimi pojistovnami pri resen udalosti na havarijni pojisteni? Mel jsem Wuestenrot a ty mi v pohode zaplatili opravu v cene poloviny auta, kdyz jsem boural. Protoze skoncili, tak resim nove havarijni pojisteni a u koho to uzavrit. Mam prehled nabidek od pojistoven a pohybuje se to od 4000 do 20000. Mam obavy, ze kdyz pujdu do levneho pojisteni, tak je vetsi pravdepodobnost problemu pri reseni nejake udalosti.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jak rychle většinou padá cena nových aut? Pokles o 20% za první rok je hodně/málo/standart?
    MAATA
    MAATA --- ---
    COWBOY: vypovi se z duvodu zmeny majitele, takze to je v klidu. díky vám!
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAATA: Přesněji 6 týdnů před koncem musíš vypovědět. Pokud jsi to nestihl, tak čísla do depozitu a odhlásit pojistku.
    LEADA
    LEADA --- ---
    MAATA: nevim jak je to s technickou, jestli jsi neco uzavrel a nechces platit dej pozor na penale a nedoplatek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam