• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOWilhelm Reich - Orgon Power Organisation
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    CONTINUITY: To máš zajímavý, na mě nijak agresivně hypermarkety nepůsobí. Jednoduše tam vejdu, koupím to, co jsem si koupit chtěl, žádný tlaky, agrese, nutkání tam na mě nepůsobí. Je to prostě klasické prostředí kapitalistické firmy, které se snaží o to, aby lidi kupovali. A proto tam třeba pouští hudbu. Nějaké další manipulace skrze EM mi přijdou přitažený za vlasy. Viděl bych to na - přání je otcem myšlenky, nebo vlastní podprahovou autosugesci. Možná taky díky tomu nasáváš energetické pole okolních lidí, kteří žijou většinou v negacích a nakupování u nich může vyvolávat podvědomě agresivitu. Takový ten impuls typu přežít, urvat si pro sebe jídlo versus málo peněz, vše je drahý atd :))
    MTO
    MTO --- ---
    OrgoNet: Orgonitová pyramida - nejúčinnější likvidace chemtrails a umělého počasí
    http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/orgonitova-pyramida-nejucinnejsi.html
    MTO
    MTO --- ---
    Orgonity - žijte v čistém, zdravém a energeticky nabitém prostředí - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zDDn2WvcOLE


    - reportaz na markyze. zajimavy je ten pokus s fotakem na auru...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CONTINUITY: Ahoj lidi, mam potrebu dodat neco tady k tehlete haluzi, co me tedy dostalo.

    Potkala jsem tady v Australii pani, ktera zna cloveka, co vi kde si takova elektromagneticka zarizeni na ovlivneni zakazniku koupit, normalne to nejaka firma vyrabi, chtel si to poridit.
    Rekla mi o tom sama od sebe, nevypravela jsem ji nic o svych zazitcich. A je to presne ono, presne to, co tak nejak od 2007 vnimam, ty veci fakt existujou a jsou komercne dostupny, akorat nam to nerikaji na plnou pusu v mediich. Uf tedy.
    MTO
    MTO --- ---
    Who is Afraid of Wilhelm Reich.flv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=DHyeS94J7EA


    This is a subtitled version of the documentary "Wer hat Angst vor Wilhem Reich" by Antonin Svoboda in coproduction with Austrian TV.
    MTO
    MTO --- ---
    On the Road (2012) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/223345-on-the-road/

    - Burrougs mel na zahrade orgonovy akumolator a tak tam poslal Kerouaca s partakem :-)
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    SEEKER: ZUZKAOU: charakterovy, svalovy je muscular, krunýř nebo taky pancíř
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEEKER: charakterový/svalový krunýř,
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    nevíte, jak se česky překládá Reichův termín "character armor"? díky
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MTO: Uf, to je přesný....teda, přesně to odpovídá mojí zkušenosti.

    Připomněl jsi mi, jak jsem před pár lety na Zélandu bydlela dva týdny u jednoho pankáče, co ve svým mini pokojíčku chtěl mít pořád zapnutou televizi. Byl na ní totálně závislej, trval na tom, a já zrovna neměla moc jinou možnost kde bejt, a venku byla zima.

    Bylo to zvláštní. Pocit napřed intenzivně nepříjemnej, po nějaké době se dostavovalo otupění. Když jsem usínala, měla jsem pocit, jako bych se nacházela napůl v tom televizním prostoru, jako by mě to vtahovalo kus někam mimo fyzickou realitu. Bylo celkem zjevný, že naučit se to snášet = osekat si vnímání, vzdát se velký části citlivosti a přítomnosti.

    Velice podobně na mně působěj zářivky. To samý. Strašně nepříjemná věc. Snášet to = přepnout do modu, kdy se kus odhmotním, pořád utíkám někam do fantazie, abych nevnímala, jak je tělu zle a že chce utýct. Ve škole to bylo úplný šílenství. Agrese je samozřejmě taky logická reakce....viz. dále...

    Další takovej fenomén je EM záření v hypermarketech. Jsem přesvědčená, že tam úmyslně používají nějaký EM zářiče, co ovlivňují mozkový vlny, aby lidi byli v transu a hodně nakupovali. Pokud ne, tak je to kombinovanej efekt všech těch zářivek a systémů tam...ale nevěřím tomu, podle mě je to speciální systém.
    Když jsem mu vystavená (naprosto výjimečně, pokud to není totál nezbytný, nelezu tam....), nejdřív mě tupě rozbolí hlava. Pak začnu vnímat ty utkvělý myšlenky typu "je tu všechno...to je super...rozhlídni se...určitě něco potřebuješ...koukni se na....." (následují moje konkrétní konzumní slabosti, aktivují se tím).....
    Pak mě to nasere. Začnu být agresivní, vynoří se mi hněv, jak takový svinstvo může na Zemi existovat, chci to vyhodit do povětří.... To se děje mimovolně, a naprosto bez ohledu na to, že jsem před 15 minutami vešla v naprosto pozitivní náladě, naprosto smířená s existencí hypermarketu, a s konkrétním přáním, co si potřebuju koupit.....

    V této fázi, když tlak dostoupí určitého stupně, musím objekt opustit. Někdy je to tak akutní, že pokud jsem si nestihla nakoupit, vybodnu se na to, zahodím zboží a klidím se....;-)
    Jinak je další fáze, že mě to dostane. Upadnu do takového otupělého transu, začnu si říkat, že je to tam vlastně fajn, a koupím řadu věcí, které jsem koupit neplánovala. Jde to do jisté míry korigovat a kontrolovat, což dělám, ale když se pak konečně dostanu ven, je mi zle od žaludku, mám tupej pocit v hlavě, a hlavně si uvědomím, že jsem tam opravdu tak dlouho být nechtěla, že jsem ty věci nechtěla, že mě to zase vcuclo.....fuuuuuj.......

    Poslední dobou jsem nějak odolnější, a už to není tak extrémní, cca 3 návštěvy letos proběhly víceméně ok, bez útěku, bez těžkýho nepříjemna. Je zásadní udržovat si jasnej záměr, proč tam jsem, soustředit se do svýho středu, a nenechat se zlákat do "prozkoumávání co tam mají".....
    Možná se taky ty EM zářiče za těch pár let naučili líp seřídit, na začátku, když jsem si toho poprvé všimla, jsem fakt nechápala, vždyť z toho musí být zle hodně lidem...a taky je...když se zeptám, snad nikdo neříká, že by mu v HM bylo skvěle, a mnoha senzitivním lidem je špatně.....ale mind control nás učí tenhle pocit popírat.

    A proto taky na tohle asi většina nyxáků řekne, co že to za paranoidní blábol, a přitom to nemá nic společného s žádnou ideologií nebo něčím, vlastně jediná hypotéza je ta, že existuje nějakej EM zářič.....což s jistotou netvrdím. Zbytek je popis reálných pocitů, které se dostavují vždy stejně po vstupu do těch objektů, a fakt se mi nezdají....

    IMHO tyhle praktické každodenní věci by se měly víc řešit v auditku Realita, paranoia....ale spousta lidí tam na to asi ještě není připravených, jedna věc je řešit něco velikého vzdáleného, jiná připustit si něco, co se týká našeho každodenního života.

    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    MTO: vzpomněl jsem si na Akumulátora :)
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    MTO: neměl jsem na mysli ten mentální, ale popisovaný Oranur ze starých katodových televizí :)
    LCD je na jiném principu, jak víme..
    MTO
    MTO --- ---
    STEFAN: uplne stejnej :-)
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    MTO: Zajimalo by mě, jaký efekt má LCD televize současnosti..
    MTO
    MTO --- ---
    OrgoNet: Video: 2012 - celosvětová revoluce už začala
    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/2012-celosvetova-revoluce-uz-zacala.html

    Před lety jsem si dopisoval s profesorem Jamesem Demeo z Oregonu (www.orgonelab.org/). On pokračuje v práci na výzkumu Wilhelma Reicha, který se zabýval orgonovou energií. Poslal mi svoji knihu s názvem The Orgone Accumulator Handbook. Doporučuji přečíst. Zde je kousek této knihy:

    V práci Johna Otta s názvem Healt and Light (Zdraví a světlo), demonstroval vystavení laboratorních myši záření televizoru. Nejdříve se stanou přebuzené, později netečné a otupělé a nakonec se rozvinou degenerativní nemoci. Otto dal mnoho příkladů, kdy zmizelo agresivní chování u zvířat, když byla odstraněna Oranur produkující zářivková světla. Podobný efekt fungoval na školáky při použití zářivkových světel. Někteří učitelé přišli na to, že rušivé chování může být vyloučeno vypnutím zářivek. Pozoroval jsem podobnou reakci u dětí, trávících mnoho času u televize. Během raných fází často málo záleží na obsahu. Děti chtějí televizi a budou sebe i ostatní zaměstnávat, při sezení před ní. Toto divné chování je společné celým rodinám, kde se celý večer nebo víkend rodinná činnost otáčí kolem televize. Nikdo se nestará o program, jen když je televize zapnutá. Jako na kokainu v jídle laboratorních myší se stávají lidé závislí na Oranur efektu.
    Později vstupují do otupělého stupně a lidově se to nazývá syndromem televizních maniaků. Pracuje tu i emocionální součást, kdy citově poznamenaní používají televizi k úniku z nešťastné sociální nebo rodinné situace. Reich objevil, že orgonová energie je emocí. Účinek televize je nejen poznávací a únikový, ale má i velký bioenergetický efekt. Bioenergetická forma elektromagnetického Oranur návyku, je nejzřetelněji vidět když někdo zkouší televizi vypnout. Rozrušené a otupělé děti, které se koupají v televizním záření a nesledují program, mají najednou námitky, když je dělán pokus to zastavit. I dospělí trpící tímto syndromem budou rozmrzelí při pomyšlení na vypnutí televize, když jim zdůrazníte, jak se dostat z tohoto strnulého stavu do více emocionálního (bioenergetického) kontaktu s dalšími lidskými bytostmi. Programový obsah také hraje svojí roli. Čím více je násilný, krutý a sexuálně dráždivý, tím více se bude dotýkat potlačované sexuální touhy a potlačovaného hněvu v naší společnosti a bude dalším krmivem těchto syndromů. Televizní maniaci zřídka zapnou vzdělávací kanál, pokud vůbec. V těchto případech energetického systému se člověk stává závislý na elektromagnetickém Oranur efektu a je třeba to objasnit a vyvinout úsilí, aby to bylo překonáno.
    VITEX
    VITEX --- ---
    BBAN4N: Mám nějaký materiál, tak ho dovezu.
    MTO
    MTO --- ---
    BBAN4N: +1

    bohuzel se na freeze nedostanu. uzijte si to! :-)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ahoj, budeme dělat s kámošem orgonit workshop na FreezeFestu, kdyby tam někdo měl cestu :-)
    Stánek budeme mít v provozu v sobotu, od poledne do večera. Můžete si u nás svůj orgonit vyrobit a to v sobotu ve 3 hodiny, za poplatek pokrývající náklady. V případě velkého zájmu budou určeny i další časy. S sebou budeme mít i nějaké kousky k prodeji, za nákladové ceny. Vybírejte si jej vždy podle srdce, ostatně... jak by to mělo být vždy.
    Spolu s orgonity se na vás těšíme.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZMA: jestli vyzaruje jakesi DOR mikrovlnka, televize a komp, pak je vyzaruje i rotujici kus dratu v magnetickem poli. nenachazim pro to, ale rozumne vysvetleni, ktere by akceptoval clovek s dokoncenou technickou skolou. jestli ale nechcete aby vam to nekdo boril, tak ja pujdu s fyzikou o dum dal. placebo efekt je taky efekt zejo :)
    MISHA73
    MISHA73 --- ---
    hm...dobře díky..........
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam