CONTINUITY: Fascinuje mně na tom, že to úplně přesně vysvětluje zážitky, které mám, které popisuju třeba tady:
[ CONTINUITY @ Wilhelm Reich - Orgon Power Organisation ]
To je přesně ono....
Seznam mých nepříjemných pocitů z různých věcí se přesně shoduje se seznamem DOR fenoménů v textu, a reakce taky přesně odpovídají, všecko, nevolnost, agrese, otupělost, ztráta vnímání při delším vystavení....
Jasně z toho plyne, že potřebuju ty konkrétní věci brát vážně, fakt se jim vyhýbat, chránit se apod..... Což ani není tak těžké, dá se udělat spousta jednoduchých konkrétních opatření, třeba uznat, že supermarket je opravdu jedovatý prostředí, ze kterýho jsem otupělá a vyčerpaná už za chviličku, a chodit do něj jednou týdně pro plánovanej nákup, nikdy nesmyslně pro jednu věc :) Nebo když mě z mobilního internetu brní ruce a bolí hlava, používat ho jen, když je to opravdu třeba, a jinak si počkat, až budu někde u PC nebo na wifi...
Ale zatím jsem to měla vždycky spíš tak střídavě, jednu chvíli si tyhle věci uvědomím, a vzápětí se snažím tvářit, jako by nebyly, jako že se mi to zdá, zkrátka být "normální" ;D... Důvěřovat vlastnímu vnímání se rozhodně potřebuju ještě učit. Díky, pane Fischer :), vypadá to, že tenhle text mi pomůže uznat, že ty věci tak fakt jsou, a to je velice praktické :)