• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOWilhelm Reich - Orgon Power Organisation
    Wilhelm Reich
    March 24, 1897 - November 3, 1957


    “I am well aware of the fact that the human race has known about the existence of a universal energy related to life for many ages. However, the basic task of natural science consisted of making this energy usable. This is the sole difference between my work and all preceding knowledge.”
    rozbalit záhlaví
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MTO: tam se uci klasika co maji vsechny psychodynamicke skoly - 4 rane faze (senzoricka, oralni, analni, falicka/oidipalni), 4 temata (blizkost, potreby, moc, individualita) jen je to vic vztazene k telesnym vzorcum drzeni tela a energie (vic nez u analytickych skol...)
    MTO
    MTO --- ---
    FRUTAA1: hmm. vypada zajimave. kdybyste nekdo sel, tak pak poserujte zazitky :-)
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    SAJFA
    SAJFA --- ---
    ID_0: je to proste jen vylesteny (imo)
    MTO
    MTO --- ---
    ID_0: to neni ma prace, nevim. ale co sem delal ja z nasich tak jsou taky pruhledny. take zalezi na uhlu jak to fotis imo...
    ID_0
    ID_0 --- ---
    MTO: co to je za pryskyřice? čirá jako sklo - nádhera.
    MTO
    MTO --- ---
    Orgone Art that I make.  Crystals and such.  - Album on Imgur
    http://imgur.com/gallery/D3GTM
    MTO
    MTO --- ---
    Hawkwind: 'Orgone Acumulator'
    https://www.youtube.com/watch?v=KhWArBhPWu0
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    POWEROFSTYLE: nekde jsme to tu snad driv psali, rozhodne nedoporucuju, orgonity z cukru jsou DOR akumulatory...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KOZMA: Díky moc za rozbor.

    Negativní pocity z těch konkrétních HHG jsem měla ještě před nastěhováním do tohoto konkrétního bytu. A nebylo to tak vždycky, začala jsem je mít až po několika letech intenzivního používání. Může se s nimi teoreticky "něco" stát, co by vedlo k narušení jejich fungování, případně i k opačným efektům?

    Jinak, pořídila jsem si sem mezitím několik pořádných orgonitů, a pocit klidného bazénu skutečně mám:)
    Ale i tak se stěhuju pryč; :)

    Jinak teda ohledně té zátěže, bohužel když se tak rozhlédnu po střechách, kolik je na nich těch bts, přijde mi, že pokud člověk hodlá bydlet v centru Prahy, je to normální situace (a je normální, že wifiny nejsou 4, ale 8 nebo 10;). Je tedy super, že říkáš, že se to orgonity reálně dá řešit.
    KOZMA
    KOZMA --- ---

    CONTINUITY: kamenyonline.cz jsou dalším dolováním prachů z nebožáků co by si přáli vnést krapet čehosi neobyčejného do svých mizerných životů, a nemají přesně definovanou představu, co by to mělo vlastně být. Jestli nějakej naleštěnej šutrák, kterej "harmonizuje okolí". Anebo rovnou ten okřídlenej hlenovitej chrchel, kterej nazvali romanticky orgonitový anděl. Jejich "destička na mobil" má příliš malou denzitu. Takzvanej LD orgonit se používá leda tak na BTSky. Na mobila kterej má gigahercový frekvence musí jít prostě kovový prášek. Možná zním přísnácky, ale jsem alergickej na takový sajty.

    Trošku rozporuplně si čtu řádky ohledně tvého bytu. Je maličkej, jedna místnost. Na druhou stranu čtyry wifiny a na zahrádce máš místo karafiátů BTS, ale z HHGček jsi měla extrémně negativní pocity ?
    Přinutilo mne to k pousmání, neboť se někdy u nás objeví pocity, které možná i nejsou to, co myslíme, že jsou. Někdy možná obracíme na pocity příliš veliké vnímání. HHG je silnější verze základního orgonitu (TB- Tower Busteru). Tudíž, HHG makaly na 100 procent, a měly k tomu dobrej pohon (neboli důvod :), viz. pár řádků výše ohledně wi-fi a BTS. Tudíž, v takové malé místnosti, ještě k tomu v přízemí, jsi měla takový malý extrémně ionizovaný orgonitový bazén. A dovolil bych si podotknout, že koncentrace takové energije na takovém místě vytváří vhodné podmínky k otevření posilovny, solné jeskyně, léčebny nemocných rakovinou, apod... ale asi to není vhodné pro unavenou holku po práci apod. Přeenergetizovanost může vést k pocitům, které nemusí být příjemné. Ale definitivně nejsou na škodu.

    S giftováním to má cenu. Definitivně. Jsou na každé střeše, ale naším cílem není nad "nimi" zvítězit. Lidé podceňují TB. Jedno HHG stačí na žižkovskej vysílač. A je jich tam pěkný hafo. Stará dobrá raketa je tak nic netušíc jeden ze silnějších pražskejch ionizátorů, tolik kilo orgonitu je tam zakopanýho okolo... a tak.
    Vynalézaví lidé vymýšlejí, až se jim z uší kouří. I na jedný i na druhý straně. Ale s primitivním TBčkem si ještě poradit "ti druzí" úplně nezvládli...
    MTO
    MTO --- ---
    CONTINUITY: id KOZMA pokud sem obcas zabrousi ti urcite poradi. nebo projed orgo.cz

    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Zdravím :)

    co si myslíte o tomto webu?
    | KamenyOnline.cz
    http://www.kamenyonline.cz/...SJABwEIkJdMk_VYiHXNVk2_UYTTcsdXZtj8fW17xVrcQ0usdmsxoCmATw_wcB;page=3á,

    A je tu někdo, kdo se vyzná hlouběji v problematice orgonitů a poradil by mi, jaké orgonity si pořídit a jak je rozmístit v bytě?, případně jak ogiftovat i okolí?
    (prosím, skeptici nečtěte dál, nechci vám způsobit nevolnost ;DDD)

    Byt je maličkej, v přízemí, v Praze, jedna místnost. Co se týče EM zatížení, chytám tu asi 4 wifi sítě, a nejbližší BTS je naproti přes dvůr na střeše, vidím ji z okna. Subjektivně mi přijde hladina na Prahu normální, oproti bytu, kde jsem bydlela předtím, nižší, ale pokud by se tomu dalo ještě nějak víc odpomoct, byla bych ráda.

    Mám jednu pyramidku, kterou vnímám velmi pozitivně, ale přijde mi, že nestačí. Měla jsem nějaké HHG, ale po několika letech používání jsem z nich začala mít extrémně negativní pocity, tak moc, že jsem se jich zbavila...je to možné? že začaly fungovat nějak naopak?

    Nedělám si iluze, že bych tu orgonity vytvořila prostředí jako někde v nedotčené přírodě...;)....ale nějakým způsobem vnímám, že energii opravdu trochu zlepšit dokáží... Ráda bych se k věci postavila nějak systematičtěji než předtím, tedy vědět kolik, kam a proč, pokud mi někdo chce udělat nějaký výklad, super :))
    Jak se to vůbec teď dělá s giftováním vysílačů, dělá se to ještě? má to ještě cenu, když jsou na každé střeše? :) v Říčanech jsem zakopala pár těch HHG okolo vysílače na kopci, tady by to bylo poněkud komplikovanější, problém je "okolo" i "zakopání", ale předpokládám, že vynalézaví lidé něco vymysleli...;)
    díky za informace :)



    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PAJKOLAJKO: muzes zkusit ten pokus s telefonem na tenhle rozbity somatex a pak porovnat s novym, pokud se ti dostane do ruky. pak by mel byt vliv te naplne nebo nejakych konstrukcnich vylepseni dobre pozorovatelny.
    badani zdar :)
    PAJKOLAJKO
    PAJKOLAJKO --- ---
    pýtal som sa na ten somatex rodičov tak ze stade vytiekla ta naplň a je to starsi model
    PAJKOLAJKO
    PAJKOLAJKO --- ---
    na ten somatex skusim kyvadlo a este to ukazem tomu chalanovy co nato povie
    MTO
    MTO --- ---
    PAJKOLAJKO: to asi nezmerim. ale pokud jsou dobre udelany, tak ti poslouzi...to ti rekl asi blbost. orgonit by mel energie nasat zharmonizovat a poslat zas ven. dohromady :-)
    PAJKOLAJKO
    PAJKOLAJKO --- ---
    ja som zo slovenska.... ale rozmyslam ze by som ti poslal par orgonitou a zmeral by si ci fakt absorbuju elekro.smg lebo chalan vravi ze jedny absorbuju energiu a ine vyzaruju
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PAJKOLAJKO: nevim jestli ten SOMATEX a orgonit maji fungovat stejne, ale co jsem tam cetl, maji nejakym zpusobem interagovat s elektromagnetickym polem (ten SOMATEX ho pry ve svem okoli silne absorbuje a to mi pripada podezrele)
    ja mam v praci k dispozici odstinenou merici komoru, takze kdyby o to byl zajem, muzu to presne zmerit. neumim merit auru, ale elektromagneticke pole ano. at uz by mereni dopadlo jakkoli, zkoumani Reichova dila by to urcite prospelo.

    hele nakonec to muzes zkusit zmerit sam. obal si pullitr cely alobalem, dej do nej telefon a diru priklop SOMATEXem. pokud se na ten telefon nedovolas, tak pristroj funguje :)
    PAJKOLAJKO
    PAJKOLAJKO --- ---
    Geopatogenní zóny a přístroj SOMATEX
    http://www.geopatogennizony.com/?gclid=CMnh_9vRvMMCFQIYwwod8gsAfw

    ohladom tejto vecicky mam znameho co to ma kupene ale starsi model sa mi zda....
    a poznam chalaniska co vidi energie tak mozem ho poprosit nech sa nato kukne inac orgonity funguju chalan vidi ich energiu.. ked som chytil pyramidu do ruk tak energia s pyramidi obalila moje energeticke pole tzv auru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam