• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFCeske potapecske centrum Ko Phi-Phi Thajsko
    TISKOVA ZPRAVA: Vzhledem k velkemu zajmu o sluzby "Ceskeho potapecskeho centra Ko Phi-Phi Thajsko" jsme byli nuceni se prestehovat do vetsich prostor ve skole potapeni "Barakuda Phi-Phi", najdete nas od ted primo na ceste od pristavu do centra po leve strane, 100 metru od minimarketu "Seven-Eleven". Jinak zustava nabidka nasich sluzeb stejna, vice informaci viz nase stranka http://www.hypno.cz/phiphi/
    rozbalit záhlaví
    ALEF
    ALEF --- ---
    Máme nový projekt! :) Klikni na https://www.startovac.cz/projekty/indonesie/ , podívej se na mírně zábavné video, stáhni si zdarma e-book "Fotoprůvodce - Nejkrásnější ostrovy Thajska", vyber si odměnu a podpoř náš projekt v Indonésii! :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    Tak už jedeme po ostrovech na jihu Thajska, fotogalerie z Ko Jum, Ko Kradan, Ko Haa a Ko Lanta jsou na mém veřejném profilu https://www.facebook.com/alef.praha , pokud jste někdo v téhle oblasti, ozvěte se a můžem se sejít, pokračujeme na Ko Muk, Ko Libong, Ko Sukorn, Ko Turutao, Ko Lipe a Ko Adang a od začátku prosince jsme dva měsíce na Ko PhiPhi, kde máme to naše české potápěčské centrum ( http://www.hypno.cz/phiphi ), pokud byste se chtěli stavit na pivko a pokec, nebo si s náma vyzkoušet potápění, tak mi napište tady do pošty, na PhiPhi jsme do 15.2.2015! :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ALEF: prijedu :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    To naše "České potápěčské centrum Ko PhiPhi Thajsko" bude otevřeno v sezóně zima 2014/2015 od 8.12.2014 do 15.2.2015, přijeďte se zapotápět ve 30 stupňů teplém moři, více informací najdete na http://www.hypno.cz/phiphi. :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Alefe prosimtě za kolik bys byl schopnej zorganizovat letní dovolenou 14 dní s ubytováním a letenkama pro dva dospelý a jedno dítě 3 roky + náký trochu potápění pro mě?
    NASA
    NASA --- ---
    ALEF: Omlouváme se, tato stránka není dostupná.
    Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozen, nebo stránka byla odstraněna.
    ALEF
    ALEF --- ---
    Tak jsem si pořídil na podvodni focení baterku MJ 810e (svítivost 1000 lumenů), otestovali jsme jí tady u nás na Ko PhiPhi a výsledné fotky jsou v téhle galerii: https://www.facebook.com/...a/set/?set=a.10202212224119870.1073741940.1017708912&type=1&l=5a20dfd806 (facebook tvrdi ze je tahle galerie pristupna i pro lidi co nejsou na fcbk) :)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    ROMANICAK: Klara už je skoro připravuje, ale víš jak, Austroska mi dává zabrat;) slibuji dodám co nejdrive;) nepamatuješ si pls kterej den jste se se mnou potapeli?:)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Tak centrum Barakuda divers navstiveno, Alef zdrhnul nez jsme dojeli, ale Klara se s nama potopila a paradni zazitek teda. fotky snad budou i z pod vody, akorat se pro ne musim dobouchat do Australie :-D
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    FINITE: Aha :) dík za info.
    FINITE
    FINITE --- ---
    DZEJNY: SSI dělá skoro každá škola na Phi Phi, Phi Phi Scuba určitě, Sea Frog taky a Viking taky. Záleží hlavně na tom, jestli škola zaměstnává instruktora, který učí SSI systém, a většina škol SSI instruktory má. Každou sezónu je to jinak, ale nemusíš mít strach, že bys na Phi Phi nemohla pokračovat s SSI navíc můžeš pokračovat s PADI kurzy oni si to uznávají.

    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    ALEF: zacala jsem si dělat SSI tak jentak orientačně :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    DZEJNY: dve skoly jsou i SSI, z nichz Vikind divers je SSI training centre, procpak se ptas? :)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    Jsem se chtěla zeptat jestli nějaká škola dělá i SSI nebo jenom všechny na phi phi jedou PADI?
    XILT
    XILT --- ---
    DZEJNY: na PP je nekolik bankomatu a i nekolik bank, s kartou tam neni problem
    CODE
    CODE --- ---
    ALEF: a proc opoustis P-P? jina prace nebo cesta domu??
    ALEF
    ALEF --- ---

    Za par dni opoustim Phiphi, pokud byste sem vy nebo vasi pratele kdykoliv dorazili a potrebovali mistni informace, tak se stavte u nas v diveshopu Barakuda, zeptejte se tam po Edovi, to je sef a hroznej pohodar, reknete mu ze jste pratele of Alefa a on vam da tipy na dobry a levny ubytovani, aktivity na ostrove a diving, mame tu taky ceskou instruktorku, ktera tu zustava, takze se tam urcite stavte na pokec! :)
    KEDA
    KEDA --- ---
    dneska razime na phiphi .. dojedem zitra po obede.. see u there :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    DZEJNY: civilizace dorazila i na phiphi, kze kliiid :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam