• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STANTHADNB FEVER
    ESKA
    ESKA --- ---
    KAMCZA: presne, slunickovy mejdan a mel to jen chvili, nevidim proble. par lidi se zasmalo vcetne me se zasmalo a smitec:) samo ze treba v chapeau na culture shocku bychom ho nenechali se k majku priblizit ani na 10 metru :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: a zazili ste v Usti jeste Dj fanatic a mc demon?? nebo uz jen ja jako starej kokot)))) mc deeeemon, common!! .))

DJVOREL: sorry u špiny za ty roky nulová tolerance...xkrat zkurvil mejdan nebo hodil vibe uplne do prdele. Kdyz sem ho nemohl vypnout sam tak sem dvakrat uz vypnul desku a rekl ze dokud to nepolozi tak nehraju.
    VEX
    VEX --- ---
    KAMCZA: to mi připomíná naše milé Ústí, tam je takovej model s modelkou každej druhej :) a vstup je 30,-
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Já teda musim souhlasit se Štěpánem, Špínu ani na chvilku. Ale chápu, byla to tak sluníčková párty, že bylo težký komukoliv říkat ne na cokoliv.

Tedy až na toho modela s holkou, co nechtěli zaplatit páďo a vyprávěli nám, jaký sme zlý kreténi, že to po nich vůbec chceme. Ty bych normálně vyvedl, kdyby mě Standa nedržel :))
    DJVOREL
    DJVOREL --- ---
    AKISAN: souhlas...je to traged. na druhou stranu, co s nim? to se tyka toho cpani, somrovani, votravovani. na tretistranu, u toho majku byl fakt jen chvili a v zasade to byla prdel. takze sumasumarum takova hruza to nebyla.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: i nevazne... uz by mu melo dojit, ze je to spíš k pláči se takhle všude cpát.
    ESKA
    ESKA --- ---
    a byl u majku jen chvili, dyl by to otravny bylo, to jo..
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: kdyz to beres vazne, tak jo ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: tak nejsi normalni...je to jen starej prznič hudby, traged.
    ESKA
    ESKA --- ---
    AKISAN: aale, me to s mistrem bavilo :))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ESKA: super je to! až na toho špínu teda...uz sem na něj alergickej zadnyho krákoru sem víckrat za zivot nevypnul na mixaku))) ale video moc fajn a diky za pripomenutí its on the way, doma najdu :)
    ESKA
    ESKA --- ---
    no ja to sem dám takhle, to je lepší ;) enjoy... video z páteční klubovny by pe:te

DNBFever Launch Session
    http://vimeo.com/35228019
    DJVOREL
    DJVOREL --- ---
    no tak teda uz!: http://vimeo.com/35228019
    DJVOREL
    DJVOREL --- ---
    SMARIO: diky, to je muj fail!
    Pojd mi je samozrejme KamCZuv terminus...a mne se taky moc libi ;)
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    ááá neopravuju jenom já :-D
    OZONE
    OZONE --- ---
    KAMCZA: tak tak...
    SMARIO: víme príteli a jak říká KamCZa: "web je ještě dost v plenkách, ale bude líp a o dost." :) Já říkám: "plenky brzo sundáme!" :D

Pojď mi je nejvíc! :D
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    SMARIO: díky, opravil jsem to.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    jj, web je ještě dost v plenkách, ale bude líp a o dost :)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    pobavilo - POJD MI :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SMARIO: je jich tam vic...celkove chvalim web ale chce to ho celej projet znova procist.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam