Pro našeho klienta, mezinárodně úspěšnou společnost, poskytující IT řešení, hledáme juniorní posilu do pražského týmu. viktorie.knezkova@antal.cz
hledám zdatného programátora, který mi napíše software pro komunikaci se super rychlým DAC (3MHz x 4ch).
Shanim někoho kdo udělá design a šablonu na prestashop. Info a nabidky posta
Hledam Rubistu, co by mi pomohl s ukoly z programovani
Hledáme někoho kdo pomůže kovat PSD do pěkného kódu. Vlastní projekty, žádná práce pro zákazníky, kteří nevědí co chtějí.
Vývoj webaplikací v Djangu, práce ve svobodomyslné firmě na pestrých projektech a startupech, firemní fotbálky, jamming, lekce angličtiny, kancly v Port58 a mnoho dalšího.
Potřebujete tyto znalosti a zkušenosti: dobrou znalost J2EE (EJB, JMX, WebService, atd.) znalost UML znalost SSOA/BPEL či JBPM je výhodou orientaci v OpenSource produktech souvisejících s vývojem Java aplikací (SVN, Maven, Ant, Eclipse xDoclet)
Pokud se o této pozici chcete dozvědět víc a splňujete většinu uvedených podmínek, nebojte se mi poslat CV na e-mail viktorie.knezkova@antal.cz
PHP developer pro nejvýznamnějšího operátora na českém elektronickém trhu práce
We are looking for an Python / Django Developer to work on our new and exciting projects.
Popis práce: Pro naši firmu 1. Web IT, s. r. o. hledáme zkušeného IT analytika. Náplň práce: Práce na zadaných úkolech a projektech - návrh informačních systémů, implementace, systémová integrace. Spolupráce s projektovým manažerem a programátory.
Popis práce: Pro naši firmu hledáme zkušeného programátora PHP. Náplň práce: Úprava modulů a příprava nových modulů v již existujícím systému pro projektové řízení a plánování. Součástí může být i návrh řešení přímo v PHP nebo datové modelování. Vy
Lokální firma s působností na území Prahy 3 hledá montážního/servisního technika.
Ahoj, hledáme pogramátora Ruby on rails a Scala pro analýzu našeho backendu (jestli tam správně fungují system checky, kde jsou díry, kde by mohly vzniknout nějaké problémy atd). Je to pro nás docela oříšek a dost bychom ocenini případnou pomoc.
For our partner, top digital agency based in Canada, we looking for talented UI/UX designer.
Poptávám kompletní přípravu webu a dlouhodobou podporu při správě