Na pivní lahve potřebujeme nalepit klientovo logo.
Hledám ro konzultaci, případně do týmu, někoho se zkušenostmi s marketingem na sociálních sítích.
Poptavam tvorbu obsahu webu pro spolecnost zabyvajici se IT Security, v anglictine.
Jsem režisér, architekt, producent, spisovatel...rád bych netradiční web. Víc osobně.
Pro e-shop s naradim poptavam tvorbu 10 banneru v ruznych rozmerech pro kampan na sklik.cz.
Poptávám web designera pro svůj vlastní projekt velmi netradičního způsobu vážného seznamování. Potřebuji také brand identitu - logo, barvy, typografie.
Ahoj. Sháníme web designéra se zkušeností s interaktivními mapami a alespoň pokročilou znalostí Aj (data jsou v Aj + telefonáty s US šéfem). Podrobnosti v poště. Díky!
Hledám střihače/ku - zkušeného Premiera. Praha. Střih u mne. Jazykové verze a úpravy filmu. Seriozně.
komiks na reklamní banner
Do týmu full servisové digitální agentury hledáme kolegu, který bude tahounem produkčního týmu s cílem tvořit a řídit pro naše klienty digitální komunikaci. Projekty našich klientů ve velké míře vyžadují spolupráci několika pozic od analytiky po kreativit
Sháním na jednodenní natáčení reklamy cca 6 hodin herečku vzhledem okolo 30 let věku.
Do YDEALní agentury hledáme grafika/čku se zkušenostmi a citem pro digitál.
Scháním DTP operátora a tiskaře do Letňan nejlépe osvč, Příprava dat pro tiskárny, obsluha tiskárny. Adobe, Illustrator, indesign, photoshop nebo corell
hledíme externího člověka na DPP nebo živnost
Upravit logo / font, tisková data pro stítotisk
Shanim komunikativniho a schopneho designera/ku nebo grafika/cku pro tvorbu wireframu pro novy web pro prazsky hotel.
Seniorní kvantitativvní výzkumník.
Sháním webgrafika na moje stránky.
Video Explainer 15–30s