Sikovneho pracoviteho silaka se zkusenosti ze stavby.
vice info zde: http://www.meiller.com/cz/kariera/nabidky-volnych-pracovnich-mist.html
Projektant elektro / kreslic CAD / Praha E-plan, AutoCAD, ECSCAD, ELCAD a pod.
Shanim nekoho na prekresleni navrhu podrazek bot z grafickeho .eps do projektantskeho .dwg Jedna se o jednu podrazku v deseti velikostech, pouze silueta ve 2D Nutne dneska!!!!!
Projektování elektrického vedení sítí VN, NN, znalost AutoCad, příp. Microstation (mzda od 22tis.)
Přijmu brigádníky na obsluhu totální stanice v terénu i zpracování naměřených dat v kanceláři.
-= PRACOVNÍK S 3D CAD / CAM =-
Nabízíme práci v Líbeznicích u Prahy. Hledáme projektanta zdravotechniky (voda, kanalizace, plyn)
Technolog, jine prace na oddeleni technologie
Hledám práci ve stavebnictví
Nabízím geodetické práce
Je tady nekdo s firmou ktera stavi vytahy? :-) Potrebovali bychom vypracovat cenovou nabidku pro konstrukci a montaz maleho vytahu na potraviny pro restauraci v Linci (Rakousko).
shaníme konstruktéra. kontakt prosím přeze mě
prodám fasádní omítku
Podle Autodesk modelu bych potřeboval na CNCčku rozřezat březovou překližku 2400x1800x18mm. Případně poradit, kdo by mi to mohl udělat.
Sháním někoho, kdo by měl čas se mi věnovat a naučil by mne pracovat ve 3dmaxu. Nejlépe i s vray.
Prodám fasádní izolační materiál twinner. tlouštka 140mm (110mm černý polystyren , 30mm minerální vata). jedná se o nejlepší dostupný prostředek na trhu a cena menší než za obyčejný bílý polystyren (přebytek materiálu, stav jako nový).
Sháním pro známého do firmy 2 přidavače/pomocníky na stavbu. Firma se zabývá stavbou rodinných domů. Možnost dlouhodobější spolupráce. Nástup ihned. Více info v poště