Hledám lidi, kteří jsou dobří ve svém oboru (věda, historie...) a umí předat zajímavé informace dětem 1. stupně ZŠ.
Hledáme brigádníka/-ci na místo skladového asistenta/-ky v obchodě s bylinami a přírodní kosmetikou. Vhodné k získání pracovní praxe.
Potrebuji vymalovat garsonku na P7. Jedna se o pokoj, predsin a toaletu. Vymera cca 25 m2, vyska stropu cca 3 m. Idealne jeste letos. Nabidky vc cenoveho odhadu prosim do posty.
Ahoj shanim brigadu od ted do 1.1 nevite o necem?dik
sháním pár kluků na pomoc s nábytkem.
rekonstrukce
Shanim nekoho, kdo vykope prikop o rozmerech: delka 7 - 8m sirka staci na sirku lopaty (pro polozeni vodovodu) hloubka 1.2m Krumpac a lopatu mam k dispozici. Prace na 1 - 2 dny.
Sháním auto
Zdravím. Mám prosbu. Hledám práci v Praze a už nevím kam se obrátit a tak to zkouším i tady. Původně jsem zahradník, ale momentálně pracuji šestým rokem jako učitel na ZŠ. Poměrně dlouho jsem pracoval v outdooru. Je třicet pět, což chápu, že je dost na hl
Na tuto sobotu odpoledne shánim člověka na výpomoc při odnosu suti/cihel do kontejneru z 1. patra bytu
Práce pro komunikativního jedince na celé prázdniny. Umíte zaujmout a oslovit lidi? Pokud ano a chcete si dobře přivydělat, čekáme na Vás. I am searching for good street sellers.
NABÍZÍM 500kč za registraci účtu u mBank, bez poplatků a dalších podmínek, pro více info pište zprávu. - neni to podvod. 500 pro tebe=700 pro mě. Dobrý, ne?! :)
Práce pro komunikativního a zimě odolného jedince. Pohodová práce při které nenásilně nabízíte zajímavý produkt turistům. Nutná dobrá znalost angličtiny . Vhodné i pro cizince. Nadprůměrné výdělky. Již Tento Pátek a Sobotu!!!
120kč/hod, odnos zboží z kamionu do prvního patra. sobota 8.11. cca 16-20hod
potřebuju pomocníka s expedicí zásilek v eshopu. malé balíčky, čili možné i pro ženu. 180kč/hod. především v pondělí 4.9.
Za 70-, na hodinu vám budu s láskou a péčí venčit psa :) Čas mám a zkušenosti též. Ozvěte se do zprávy, rádius od Stromovky přes Vítkov a Parukářku po Libeňák, Letnou, Vyšehrad vlastně všude.
Brigáda, pokládání kabelů, pomocné práce 2. a 3.10.2014 nebo v dalším týdnu. Praha - Komořany - Na Šabatce, 90 Kč/hod. V případě zájmu pošlete tel., zavolám.