Jo, psala mi Adela:
Milí DJs,
ozývám se vám jakožto skalním DJs Klubovny, případně vítám i nováčky, se kterými jsme se potkali v Džungli BKAO nebo na jiné akci (je-li to pro vás spam, dejte vědět a už vás nebudu otravovat). Spouštíme opět hraní na baru dejvické Klubovny, tak bych vám ráda dala možnost si zahrát. Posílám tedy tabulku pro bookování. Tabulka slouží výhradně k rezervaci termínů – jakmile se do řádku k termínu zapíšete, tak dejte vědět a dohodneme se na dalších detailech.
Prosím, abyste se v případě zájmu v tuto chvíli zapsali pouze k jednomu termínu. Na začátku března pošlu ještě další výzvu k doplnění (pokud něco zbyde), ale program chceme udržet co nejrozmanitější, aby se všichni mohli průběžně vystřídat.
Aby tabulka fungovala správně a přehledně, prosíme o dodržení následujícího:
Do sloupce „DJ název“ se zapište, pokud je ve sloupci „Kapacita“ uvedeno „Volno“ - uvádějte svůj přesný DJ název, tak jak ho chcete mít komunikovaný navenek.
Do sloupce „Technika (gramce/digital)“ napište, zda hrajete na gramce nebo digitál, a zároveň jestli máte vlastní techniku, nebo budete potřebovat něco připravit na místě.
Gramofony na vinyly máme k dispozici.
🔥 Novinka: pracujeme na pořízení kontroleru na USB – pokud byste ho chtěli využít, dejte mi prosím vědět předem. Jakmile bude k dispozici, nebude nutné si techniku tahat s sebou.
Tabulku prosím nešiřte. Pokud máte nějaké tipy na své DJ kamarády/ky, tak mi pošlete kontakt a ozvu se jim případně sama.
V den akce prosíme o příchod nejpozději do 22:00. Po příchodu se hlaste na baru, kde vám založí barmani účet, a následně můžete jít rovnou za DJ pult. Technika by měla být připravená, případně barmani seženou babysitera akce v sále, který s vámi techniku doladí. Hraje se do 2:00 ráno.
Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, napište.
Díky a těším se na sety,
Adéla Břeň Marková