• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDKRASOHLED - open the doors of perception
    ASYD
    ASYD --- ---
    no sakra...provaren jsem

kazdopadne dekuji
    ALESH
    ALESH --- ---
    ASYD: A kdyz jseme u toho, tak vsechno nejlepsi!

The Beatles - Birthday - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QHRMX9Brq0s
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak hosi

v zari se znovuotevira Husa!!! bylo nam nabidnuto vzkrisit Krasohled uz v prvnim mesici...

vzhledem k tomu, ze budu na dovce v prvnich dvou tejdnech myslel jsem o terminech jako 21. zari nebo 28. zari (patky)

dejte vedet kdo by mel zajem a kdy... domluvime termin

WE'RE BACK IN BUSINESS
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: lol, ja tam byl v sobotu s prckem prijel jsem odpoledne a tebe jsem tam nenasel a to jsem tam potkal za hodinu snad uplne vsechny :) vecer jsem jel s malym domu a v nedeli jsem se tam jeste otacel pro nejaky vozraly, nemel jsem na tee mobil, skoda :() a aleshe jsem taky nepotkal, ale smouqa treba jo :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    a ja se take podelim

o vikendu v Ricanech je minifestival Starak ([ STARÁÁK 2012 / festivalfestival / 10.8.2012 / CR - Stredocesky kraj - RICANY ], kde mam v sobotu odpo take vystoupeni

pozor: vystoupi Plexis!
    N_I
    N_I --- ---
    lopiku ty dostanes jednou metál
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    N_I: V podstatě jo :-)

Kolem druhý když si dal Mimino kuba libre jsem pochopil že do Prahy v sobotu asi nepojede, tak jsem pomalu vytrazil, protože jsem se musel do neděle rána vrátit. Blbý je že mi nejezdí taška a ještě jsem si vzal dvě, tak to byl dost rambo styl.. Došel jsem ve Valči na náves, tam jsem čekal půl hodiny než se trochu proberu z těch jointů abych se mohl jít do nějakýho muzea zeptat, jestli nemaj mapu, kde tam jezdí vlak, kde je bus a kudy se jede na Prahu. Tam nic nevěděla, zastávku jsem našel sám, ale jelo to až v pondělí a na Prahu se prej jelo od vstupu do areálu (což nebyla až tak úplně pravda, ale to jsem zjistil až pak, ale to je jedno).
    Tak jsem se vyšplhal zpět do toho kopce a stoupnul si k výjezdu z areálu. Tam jsem vlezl nějakým lidem do auta, ať mě hodí někam - jeli naštěstí k vlaku.. Tam už jen pár set metrů přes pole a v sedm jsem byl na Masaryčce jak na koni :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LOPIK: jezdim kazdej rok, nejlepsi festival :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak dneska budem se Samžákem v Shadow na Újezdě pouštět nějaký house/techno hitovky, abych teda nebyl za tajnůstkáře :-)
    N_I
    N_I --- ---
    sel jsi pesky jak je tvym dobrym zvykem?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ALESH: Tys tam byl taky? Tak příště :-) Ono by tě asi stejně moc nebavilo co jsem pouštěl a navíc jsem šel už v soboru domů..
    N_I
    N_I --- ---
    lopik je vubec tajemnej....dost casto svoje hrani nikomu preventivne nehlasi..:)

leze to z nej jako z chlupaty deky...:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    lopiku, tys byl na povaleci? Tos mel rict, prisel bych si te poslechnout. Ja to zjistil az zpetne z fotek :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Písničky z 60. let byly pestré. Dnes jen více řvou, potvrdili vědci - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/popularni-hudba-je-dnes-mene-pestra-a-hlasitejsi-ftu-/veda.aspx?c=A120802_104139_veda_pka
    ASYD
    ASYD --- ---
    repost ze stripu
    ASYD
    ASYD --- ---
    tak co kuci...nepodniknem nakou independent akci hrani?

smazak lopik treba 80s?
    nebo nake kytary nekde?

smazaku jak to je s tou Zabou v nuslich?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: chvilku se tam mihne gruva:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Dva roky stare video z Krasohledu, to to leti...

KRASOHLED: vinyl RETRO kabaret @HUS23 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gm5FiaC_B_4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam