úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KULA
reference:
+98
/
-7
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
MASTER : 1 inzerát
HLEDÁ : 6 inzerát
nabízím
HLEDÁ SE WORDPRESS MASTER
Na ohnutí WP pro naše potřeby
Dobrý den, napíši to velice polopaticky a jednoduše. Nejde nám totiž o nic extra složitého. Současná webová prezentace naší společnosti je komplet špatně a máme jasnou vizi nového směru. Tím by měla být jednoduchá image prezentace. Jako firma máme dvě produktové linie. VÍNA a DESTILÁTY. Každá tato linie obsahuje xy produktových skupin či samostatných produktů. Osobně se domnívám, že bychom mohli využít technologie WP a zmíněnou logiku produktů překlopit do jednotlivých článků(ty si budeme moci sami vytvořit, updatovat atd atd) Takto vytvořené "články" je naším zájmem umístit do horizontálních posuvníků. Dovolil jsem si to trapně načrtnout viz. příloha. Tímto chceme začít, později pokračovat přístupem do zabezpečené sekce, připojení a zobrazování FB kanálu apod. Je-li mezi Vámi někdo, kdo se cítí opravdu silný v kramflecích a ví, že by byl schopen zakázku realizovat, dotáhnout do konce a překonat případné překážky, ať se mi ozve do pošty. Rozhodně potřebujete znalost WP a CSS pro přípravu šablony... p.s. ano, určitě odtušíte odkud poptávka přichází ale nekontaktujte firmu přímo, kontaktujte mě. Obcházím neschopné kolegy, kteří umí poptat jen ty největší agentury a pak se tu divit, proč za to chtěj skoro milion....
KULA
---
---
13:16:59 14.7.2014
trochu jsem to okoukl tady:
Mack & Schühle - Herzlich Willkommen - Mack & Schühle
http://www.mack-schuehle.de/
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam