• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BRUKEV: Ano, je. Bejvávalo to lepší s Bookdepository, dokud ho Amazon neschlamstl.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jsem se díval na nějaké knihy o vaření v angličtině a je to peklo. Z ebay i amazon je to poštovné vždy tak nechutně drahé? Nemám s tím žádné zkušenosti.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    LENZIE: asi, ale je to skoda. Taky bych ji rada videla :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KEEP_SMILE: No, to bude důvod, proč jí v tom Neoluxoru nemůžu najít :D
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    hele ja nekde cetla, ze ta kucharka od Kitchenette se da zatim koupit jenom pres e-shop :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KASUMI: Souhlasím. Proto jsem ji zatím nechala v knihkupectví. I když to mám do Sapy, co by kamenem dohodil (a zbytek dojedu autem), takže dojet pro chybějící ingredience není až tak těžké.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LENZIE: mne na tech echt puvodnich recepturach vadi ta nedostupnost tech veci bezne v lednici
    jasny, muzu jet do sapy, ale proste kdyz chci prijit vecer domu a udelat si rychly jidlo, vetsinou nemam pulku veci na tohle :(
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    BRUKEV: Jsem si to myslela :) Nad tou uvažuju, ale beru mléko max. v obchodě a to úplná hitparáda není a nebude :(
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    LENZIE: mlékařskou, proto jsem psal i o přísunu mléka :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    BRUKEV: Tu Kitchenette nebo tu Mlékařskou? :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    LENZIE: já už koupil dvě na dobírku, mléko berem přímo od krav, bude se experimentovat

Poradíte tip na kuchařku/knihu o vaření ve stylu serie Culinaria?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    BRUKEV: Asi jsem slepá nebo Neoluxor na Chodově prostě dal přednost panu Hruškovi... Jsem tam skoro denně a prostě ji mezi kuchařkami nemůžu najít (zatímco mistr Láďa kouká z každého rohu, snad včetně sci-fi koutku, kam dle mého jako naprosté UFO opravdu a jedině patří) :(((

Nicméně mě zaujalo tahle kuchařka a asi ji časem přidám do sbírky:
    Pravá vietnamská kuchyně – Knihkupectví Neoluxor
    http://neoluxor.cz/...rder&utm_campaign=preorder&utm_content=Prav%C3%A1+vietnamsk%C3%A1+kuchyn%C4%9B
    FKA82
    FKA82 --- ---
    BRUKEV: No moc tomu nevěřím :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    LENZIE: tak co?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Něco o vaření na blížící se vánoce? Možná už i konečně po ročním odkladu vyjde J. Child :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KASUMI: soup bible je super, musím zase otevřít, já ji koupila děsně levně někde na ebay, že vyšla s poštovným snad na dvě stovky
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    PSYKUK: Jasan
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    LENZIE: dej pak vedet, diky
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    PSYKUK: V ruce jí budu mít dneska +/- v 5 odpoledne :) A pak se uvidí, jestli půjde do sbírky nebo ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam