• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Dobrovsky ma tedka 30% slevu na kucharky do 13.1. :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    RUTHLESS: Jsou to dvě různé knihy.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    RUTHLESS: ježíš tak ji.otevri a když to bude stejná tak tu druhou někomu dej, ne? furt si to dostal jako dárek, ne?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUBAN88: Ta druha je prave ještě zatavena a nechci to dělat, kdybych ji vracel... :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a ještě tyhle jsou moc hezký, koupený v Londýně v antikvariátu, myslím... pokud by někoho zaujaly. Jinak nesu balík na výkup do antikvariátu :-/

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    české kuchařky, ty Basic mě kdysi dost bavily, ale pár let jsem je neotevřela... kdyžtak napište.

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    tady mám dost německejch hezkejch kuchařek, kdyby se někomu hodily.

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Měl by někdo zájem? Brožované, v dobrém stavu, jen stály na poličce. Anglicky. Praha nebo pošta.

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    RUTHLESS: Jinak je to imho prvni (spatne sehnatelny) a druhy díl ;) akorat mame oba v EN tak nevim jestli české obálky tomu odpovídají
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    RUTHLESS: Tak je otevřít ne? ;)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Prosím vás, jsou to totožné knihy? Víte někdo? Dostal jsem k Vánocům a případně bych ji vyměnil

RAMART
    RAMART --- ---
    Ahoj. Nemáte někdo knihu Kulinárium od Pohlreicha v pdf? Nebo i v jiném souboru, elektronicky? Díky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: aha, tak se to jmenuje Kulinárium

Kulinárium - Pohlreich Zdeněk | Knihy Dobrovský
    https://www.knihydobrovsky.cz/kulinarium-35934419
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TIGRE: na tohle si holt synovec počká, až se doučí anglicky.

jinak tedy několik bolestivých zjištění z dneška.

a) podle internetu fakt nejde poznat, jestli je kuchařka příčetná - zejména ne ta z dětské produkce. Ale teda poznáte že asi bude úplně naprd. Jakmile to obsahuje pohádky postavičky a productplacement.

b) malá příjemná knihkupectví nemají dětské kuchařky.

c) velká knihkupectví před vánoci jsou zlo.

d) Pohlreichova Culinaria nevypadá zle. Seriozně zvažuju, že ji dostane táta k vánocům.

A tedy k těm kuchařkám pro děti.

Pro předškolní chcete https://julierobikaokurka.cz/

pro mladší školní http://www.detivarisamy.cz/

pro druhý stupeň nevím a nebo Florentýninu kuchařku pro dceru, ale je blbý když to chcete dát klukovi.

cenu za debilitu vyhrává nakladatelství Svojtka, které má čtyři kuchařky z toho dvě jsou růžové Vaření pro holky a a Jak vaří princezny a druhé dvě barevné Vaření pro kluky a Kluci jdeme vařit. je to náhodná skrumáž receptů a obsahuje to kuřecí plátek s broskví a sýrem.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ZUZKAOU: není to, co hledáš, ale třeba se to bude hodit někomu jinému:)
    já dceři na tom Phaidonu koupil tohle:

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    jak je jmenuje taková ta česká kniha, kde se fyzikální a chemické principy vysvětlují na vaření?
    a máte někdo tip na kuchařku určenou dětem, kde nejsou pitvořící se postavičky a nabízí to nějaké rozumné záklday, ne pár náhodně vybraných recetpů- to budou děti jíst a spoustu fotek s dětma, ne jídla a postupů?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Mne je ta obalka celkem sumak. Misto ma kniha v knihovne, nevystavuji ji. Libi se mi obsah. Ale pro zkusene kuchare to nejspis zadne novinky nebudou.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    ufff, bal jsem se ze jsem jedinej, ktereho ta obalka desi :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KASUMI: Laka me obsahem, ale desi me mit doma knizku, ktera vypada jak krabice od snidanovejch lupinku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam