• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACAGameboy music 8-bit sound LSDJ nanoloop a jim podobné
    Ahoj!

Tato diskuze je určená všem kdo chtějí využít svůj Gameboy a jeho nezaměnitelné čtyři generátory zvuku k tvorbě hudby.

Na nástěnku budeme průběžně ukládat všechny užitečné informace. Neváhejte proto a postujte vše co se týká gameboye a jeho využití v hudbě či moddingu, ať si společně rozšíříme obzory.

související diskuze: [ 8-bit MUSIC ]
    rozbalit záhlaví
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    SIDE: taky sem to cet ale i pres to ze mi hra jasne rika ze se jedna o plus verzi to stoji za picu... :-)
    verim v m01....
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MARECEK:
    SIDE: Jojo
    SIDE
    SIDE --- ---
    MARECEK: ma dvojnasobek kanalu ne?
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    PETRPEDROS: mam tu pluskovou ale nevsim sem si tam moc plus veci :-(
    m01 si pohlidam.. ;-)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MARECEK: DS-10 maji všichni a lepší je DS-10+ ktery funguje jen na některých verzí a USA verze má o X zvuků víc než evropská :( Až budeš mít M01 tak určitě)
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    teda mam ds10... pardon.. :-) az sezenu m01 tak nasdilim :-)
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    SIDE:
    PETRPEDROS:
    jestli se bavime o ty hracce na nintendo tak to mam a nedela mi nejmensi problem vam to nekam uploadnout jestli to chcete....
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MARECEK: M01 chci jako blazen...
    SIDE
    SIDE --- ---
    MARECEK: mas korg m01?
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    PETRPEDROS: tohle mam jestli to chcete... moc me to ale neba... -cekal sem ze to bude umet vic... :-(
    VACA
    VACA --- ---
    PETRPEDROS: ajo vlastně, pravda, to jsem nějak opoměl...
    VACA
    VACA --- ---
    tak já musim zaktualizovat svůj stav, objednávka cartridges se u mě zase ještě odsouvá, dostalo se mi teď do ruky sony PSP, tak zatim prohánim LSDJ/nanoloop tam, na cesty je to ideální, ale cartum se stejně nevyhnu, chce to prostě dmg, pořádně hranatej dirty sound, nějakej modding a hlavně midi interface...
    EZEE
    EZEE --- ---
    SIDE: tak oboje mi facha :) parada!! akorat se ted jeste naucit jak se v tom dela lol :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    SIDE: super! hned otestuju, diky
    SIDE
    SIDE --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    VACA: Určitě ne protože na to potřebuješ dotykový display...
    EZEE
    EZEE --- ---
    VACA: hele ja nevim, jak jsi mi posilal ten tracker, tak ten mi nesel, je na jinej FW asi :( ale nahod na PSP ten LSDJ ten zkusim, budu trosku OT no.. :)
    VACA
    VACA --- ---
    EZEE: a nešlo by ti to emulovat na PSP?
    EZEE
    EZEE --- ---
    PETRPEDROS: tak kvuli tomu bych sel i do tydle vasi GB particky!!!! VST mas?;)
    SIDE
    SIDE --- ---
    PETRPEDROS: tak az sezenes, tak dej vedet, vypada to, ze romku nikdo nedumpnul a hned tak to nebude...jinak circa za 2k dovoz z Japonska (neni to region lockly)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Tohle je klasika.. ted schanim KORG M01

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    -Audile Rhythm Machine: http://www.sortasoft.com/audile/ stahnul jsem zapnul a stale louduje a nemuze naskocit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam