• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    451DEGREESFLive Looping _ Hardware Looping _ a vše okolo / BOSS RC-50 _ RC-20 _ RC-2 / Akai Headrush / Line6 DL4 _ JM4 /
    451DEGREESF
    451DEGREESF --- ---
    úryvek z dnešních pokusů. Je to jen kytara, reverb, delay - vytažený stopy rovnou z rc-50 do kompu a sesazený dohromady v Audacity, tudíž to nemá ten zvuk zesilovače, kterej to dost barví. Líbí se to někomu? Nebo je to jen další hudba vhodná tak akorát na pozadí záběrů z kamer ze zasněženejch krkonoš ráno na čt (můj dojem)?

#3.mp3 (496147 B)
    451DEGREESF
    451DEGREESF --- ---
    NOISEGATE: no taky tu neni moc živo jak vidíš:D Rád bych ti poradil, ale sám moc nevim, ale myslim, že nejdůležitější je přesně dodržovat takty a sešlápnout to těsně s poslední dobou posledního taktu, rc-50 si to vždycky nějak slepí dohromady - tzn. že pokud zbytek kapely brzdí nebo přidává, je to beztak nanic a chce to metronom pro ostatní... Memotone zatim vede u mně.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    memotone je dobrej!
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    mno tak to je síla, bych nečekal že tady na nyxu něco podobnýho vyhrabu ;)
    tak teda hodim dotaz: potrebuju zaloopovat smycku hranou na kytaru tak aby byla zesinchronizovaná se zbytkem kapely, jedu pres RC-2. vzdycky po druhym opakovani se to celkem samozrejme rozhodi. nekdo naky napad? diks
    451DEGREESF
    451DEGREESF --- ---
    Dal jsem do záhlaví několik odkazů na videa, která myslím stojí za shlédnutí, zkuste třeba přihodit další nebo jen shlédnout a okomentovat tato... Můj oblíbenec je Memotone, přes youtube se můžete proklikat na spoustu jeho dalších věcí, stojí to za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam