• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    VASHA
    VASHA --- ---
    SWITCHMAN: budeš zkoušet nainstalovat Android Jelly Bean?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1977675 jde to vůbec? :)
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    tak tri tydny mam prvni tablet na brouzdani netem a semotam hru:
    Nextbook 8SE:
    NextBook Premium 8SE | Alza.cz
    http://www.alza.cz/nextbook-premium-8se-d369066.htm#recenze
    popis dosavadnich zkusenosti v recenzi na alze - nadepsano jako "firma Pardubice"
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Teda czc.cz vs zasraně uřvanej zelenej panáček 2:0 :) Příjdu do czc s tim ainolem že to chci vrátit, chlapec na to 5m kouká a pak mi řekne, že za to nedostanu zpět plnou cenu. Tak ho zjebu že s tim du druhej pracovní den co to mam, že je to v přesně stejnym stavu, v jakym sem to dostal. Mno byl jsem poučen, že mam pokud tam jsou na tom nějaké škrábance (které jsou vidět jenom lupou pod spešl světlem) tak mam napsat propříště mail... nakonec mi ale "vyšel vstříc" domluvil se s managerem že to nebudou komplikovat a prostě jsem to vrátil za plnou cenu a pohoda. Teď držim v ruce ten nexus a hned mam jinej pocit :) uvidíme co udělá, až ho pustim :D
    ADAM
    ADAM --- ---
    MRAKY: ne, když je necháš na nabíječce, tak vždy nabíjí do 100%.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ADAM: no a nedelaji to samy dnesni pda ?
    ADAM
    ADAM --- ---
    zná někdo soft, který umí nastavit nabíjení baterie třeba jen na 90% (tuto featuru mají třeba notebooky thinkpad).

(nabíjení pod 100% výrazně prodlouží životnost baterie + se to hodí zejména při režimu trvalého napojení na nabíječku)
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    Zkousel jste nekdo NFS klienta z anroida? Me tam chybi nfs.ko ale v pripade ze by stim byla dobra zkusenost bych si dal tu praci a skusil si ho ze zdrojaku dokompilovat. Pak to jeste teda bude chtit asi nejake userspace nastroje :)
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    VLAKODLAK: mam fire a co takhle sleduju fora (i sebe) tak by ainol mel dat vic usili do dukladneho vyvoje mensiho mnozstvi modelu. Tedko me to prijde, ze snad co 2 mesice, to novy model a problemu s kazdym ne malo.
    Me osobne jen blbe hlasi ovladac stav baterky, takze to resim dodatecnym softem, ktery cte status jinak, takze zadna tragedie ale pro cloveka, ktery si chce vec koupit a nechce se s ni vysirat ainol podle me moc neni...riziko je tam velke.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    přišlo mailem, Galaxy Tab 7 2.0 za 4990

"(P3110)" - výsledky vyhledávání | KASA.cz
    http://www.kasa.cz/vyhledavani/?q=%28P3110%29&kampan=1947
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MRAKY: občas se ten ainol fakt chová divne, žíly mi to netrhá, ale asi ho v rámci těch 14ti dnů od nákupu vrátim a přihodim těh 15 stovek za zakladni nexus 7cku, od ktery tudiz budu ocekavat o neco víc :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: to je pravda, s otiskama to nebylo tak hrozný jako u normální průhledný, ale přesto mi to přišlo že to vypadá divně...je to pochopitelně věc názoru, ale osobně mi to přišlo poněkud nepříjemné na oči...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NEVILL: nedávno jsem nalepil matnou, momentálně na tom čtu hodně ecomicsy, takže to vypadá trochu jako papír, ale jinak to vypadá fakt trochu divně, pravda. ale pozitivum je, že na tom nevidím otisky prstů
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VLAKODLAK: Jedno to teda podle mě není. Zkoušel jsem dvě různé čiré z ebay, zůstávaly tam hrozné šmouhy. Vůbec nekupuj matnou folii, protože s tou vypadá ten displej fakt divně. Nakonec jsem koupil Zagg Invisible Shield a s tou jsem spokojenej. Aplikace byla s tím jejich speciálním roztokem a kupodivu to nebylo zas tak složité, je poměrně příjemná na dotyk a proti světlu je vidět že má takovou strukturu trochu připomínající pomerančovou kůru, díky tomu asi naní nezůstávají šmouhy v tak velké míře.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Btw takovej blbej dotaz po ránu, předpokládám, že je jedno, jakou fólii si na to plácnu? Když na to nalepim fólii na nexus 7 tak to bude šumák? myslim po funkční stránce, dik :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MRAKY: já vim, ale tak trocha šetrnosti a nenáročného používání a člověk s tim žít snad nějakou chvíli může :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    VLAKODLAK: uz to tu padlo nekolikrat. cokoliv pod cenou za kolik je nexusu 7 ( coz je aniol snnad o polovinu mene), bude trpet kompromisy v hw... imho nexus 7 je takovy priklad lowend tabletu, ktery je hranici pod kterou nema vyznam ji.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIL_M: Pokračuju, po připojení do PC pres mus starej usb kabel co mam ke starymu htc desire zacal blikat displej fialove a blbnout, byl potreba restart, pripojeni dodanym kabelem k tabletu už ok. Baterka doopravdy k neutahání, akorát se nabíjí asi tak dlouho, jako vybíjí(aspon teda když je tablet pustenej). Ovladaci cudliky jsou docela divny na mackani a kolem nich je jediny misto, kde to vrže. Plynulost puštěnejch her je parádní, cool reader teda převrací stránky dost trhaně, taky úprava jasu není plynulá, ale to asi v žádný aplikaci. A od androidu jsem teda čekal o něco lepší plynulost a odezvu, ale furt si nemyslim že by to byla nějaká hrůza, nadruhou stranu je to muj první tablet takže nevim, co čekat :) wifi se uspává společně s tabletem, ale během pár vteřin po odemčení zase v klidu naskočí.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    VLAKODLAK: díky za reference :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIL_M: už v ruce (czc mě překvapilo), nemam v ruce pocit, že bych měl v ruce plastovej šmejd, plynulý všechno je, zatim přizpůsobuju obrazu svému, jako českej čas, česká klávesnice (výběr mezi qwert a qwerty) atd. Tři fyzická tlačítka na pravo nahoře, pokud se to drží na vejšku, jak to chci primárně na pravém dolním rohu jsou trošku nezvyk, ale snad to pude :) vzhledem k tomu, že jsem nevěděl, co očekávat, a tak jsem neočekával nic, nejsem vůbec zklamán. Testy HD filmů, her a nějakýho officování asi až zejtra a uvidíme, co budu říkat pak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam