• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTWatch Movies! - Apple TV, Boxee, Plex, Xbmc
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Teď jsem s hrůzou zjistil, že Boxee tým se vy**al na Boxee Box a Boxee obecně a nejsou již žádné aktualizace pro Boxee Box snad od konce roku 2012. Což je škoda, protože je to vynikající přehrávač a rodiče jsou s ním naprosto spokojení. Nejvíce mě na tom celém zaráží to, že je Boxee Box stále v prodeji.

    Každopádně jsem našel web boxeed.in kde je návod na instalaci XBMC na Boxee Box (http://boxeed.in/forums/viewtopic.php?f=13&t=148).
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ahoj muzete mi prosim poradit, rada bych si pujcovala filmy v originale (v aj) bez dabingu, ale bydlim v nemecku a mam tu nemecky store a prodavaji a pronajimaji jen nadabovany filmy a nemam pry opravneni kupovat v jinych stores.

    jailbrake nechci, existuje nejaka legalni cesta jak se dostat jen k originalum prosim? dekuju
    WERT
    WERT --- ---
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KILAN2: v ATV když se dostaneš do menu (třeba při připojení na HDMI monitor), tak v nastavení jde poladit režim obrazu, kterej potřebuješ..
    KILAN2
    KILAN2 --- ---
    dotaz...snazim se propojit aTV se starsim modelem samsung televize(LE32T51S).ponevadz mi nejprve schazelo0 opticke audio, na zkousku jsem propojil prez hdmi-dvi kabel. obraz bezel.vse bez problemu jen bez zvuku)) ted jsem dosehnal audio propojeni a pitoma bedna mi zacla stavkovat a hlasi "nepodporovany rezim" ci co. po zapnuti aTV na chvilku naskocilo logo, problikla parkrat a konec. radou je 100% poridit si novou tv s hdmi vstupem a neresit nestandartni propojeni. nicmene napada vas cim muze byt zmena chovani? predem diky
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jeste jsem si vsimla, ze si filmy mohu na itunes i pujcovat to funguje prosim jak?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ok diky to poridim v saturnu nebo na amazonu
    WERT
    WERT --- ---
    HARIBOKACHNA: jak pise CROSS: budes potrebovat k tomu koupit i HDMI kabel.zrejme bude stacit metr dlouhej...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ok diky moc;) brzo si pro ten atv zajdu do obchodu
    WERT
    WERT --- ---
    HARIBOKACHNA: mas tam dva volny je tam napsany HDMI IN :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Nemuzu najit jestli tam mam volne ty vstupy. Muze mi nekdo poradit prosim?

    WERT
    WERT --- ---
    HARIBOKACHNA: jo to to umi prakticky kazda TV
    (pokud mas plazmu tak to tam bude, jen zjistit zda mas jeden HDMI port volnej... tzn koukni se zezadu na televizi, papíry netreba, napsany to tam bude)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    WERT: to by melo mit vetsina novejsich televizi / plazmy? musim dohledat papiry k televizi jinak abych se ujistila, ze to ma toto vsechno.
    WERT
    WERT --- ---
    HARIBOKACHNA: ANO, pokud to chces provozovat tak ze filmy budes kupovat, je to tak zamyslene. A funguje to dobre, jen je potreba mit vcelku rychle pripojeni coz asi mas.
    Pak to funguje bezproblemove.


    Pokud chcete poustet filmy ktere mazte uz stazene nekde na pocitaci, tak to taky jde vcelku pohodlne, pres aplikaci Plex, nebo AirVideo, pousteni z pocitace ovladas na iPhonu / iPadu.

    Ale primarne je ATV ucena k presne tomu co pises. Pokud ti vyhovuje obsah filmu na iTunes. TAk asi neni co resit, mozna projed iTunes, abys vedela jak se pohybuji ceny filmu.

    + tva televize by mela mit HDMI vstup (pojede pres to jak obraz i zvuk)

    pokud chces sledovat 5.1 zvuk, tak je treba mit k ATV odpovidajici domaci kino / reciever pripojeny bud pres HDMI nebo pres TOSLINK (opticky digitalni kabel) ... ATV3 nema sluchatkovej vystup, ale pouze digitalni.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    chapu spravne jak to funguje mam apple tv, koupim si film na itunes a pak se mohu na ten film koukat pres apple tv? na sve normalni velke televizi a mit tu pohodove domaci kino v obyvaku
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    to mi nevadi ja si ty filmy klidne zacnu kupovat pres itunes... to mi nevadi chci koukat na nove filmy co jeste ani nemam.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HARIBOKACHNA: stran kabelů, potřebuješ do elektrický zásuvky, kterej u toho je, a HDMI do televize, kterej u toho neni. Jinak nic. Jestli se nepletu, tak na Amazonu si přímo z ATV nic nekoupíš (je to primárně na iTunes), ale samo jak to máš jednou v počítači, přes ATV to dostaneš do televize. (Z Amazonu jsem filmy nikdy nekupoval, tak netušim, co je to za formát etc.)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nejsem si jista jestli chapu jak to funguje, ale mam male dite a nedostanu se s manzelem casto do kina - je k otmu nutne zaridit hlidani atd a to radsi jdeme nekam na veceri nebo na drink:) takze vetsinu filmu ted kupujeme pres amazon a koukame na to doma, kde mame velkou televizi a pohodli skoro lepsi nez kino:) chci si pres apple tv kupovat nove fimly v AJ a koukat se na ne na nasi televizi a dale casto koukame na dokumenty na youtube a to si chci take poustet na velke televizi,,, kdyz si koupim apple tv je k tomu dale treba dokoupit kabely? diky
    WERT
    WERT --- ---
    HARIBOKACHNA: zalezi co od toho cekas, a jak to chces pouzivat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam