Zdravím, mám dotaz.
K telefonu jsem dostal na rok apple tv zdarma, což je supr, nicméně mě trošku trápí jak se na to koukat.
Nejsem typ co by se koukal na filmy/seriály na mobilu.
Moje LG smart TV je evidentně moc stará na appku apple, zkoušel jsem demo té apple air (či jak se to jmenuje) aplikace, propojí se s telefonem ale pouze načítá (předpokládám že v placené verzi to bude stejné vzhledem k tomu že demo je omezeno časem a ne jinak), zkoušel jsem i další aplikace na streamování co byli na play store v televizi, všude to samé, stále se načítá (zkoušel jsem vše restartovat/aktualizovat/odpojit a připojit - TV/iphone/router). Netflix appka mi na TV funguje naprosto bez problémů, stejně jako třeba youtube (mobil>TV).
Pak se to nabízí laptop, na laptopu na filmy/seriály koukám, ale na chatě, bud si stahuju do počítače nebo do appky netflix a můžu sledovat offline. Apple windows appku nenabízí.
K dotazu, existuje nějaký řešení který by mi tenhle problém vyřešilo (ideálně bez nákupu čehokoliv nebo s minimální investicí /zas tak po tom koukání na apple tv netoužím/)?
Předpokládám že ne ale byl bych naštvanej kdybych se nezeptal :)
dík