• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KRUPAN: Diky mam na to stejny nazory prijde mi že by ji to jen matlo
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    SOJKA: ja ted holkam v peti letech letech obcas neco anglicky reknu, pac konecne chapou, co je to preklad a jinej jazyk ;)) a ve trech jsem byl s jednou na logopedii, vyslovnost nebyla adekvatni veku a tam doktorka nedoporucila jinej jazyk nez zvladnou ten svuj. prijde mi, ze ve trech je to pro vetsinu deti nesmysl, kdyz nemas nejakyho malyho genia...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    dotaz
    dcera, v červenci 3 roky, nastoupila ted do skolky. Nabizeji nam tam angličtinu pro takhle malý deti. Ma to nějaký smysl v tomhle věku?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    YMLADRIS: 5,5 to už dá - tam jde o velikost, aby ho kamera chytala.

    DDR jsme zkusili, naprosto mimózní pro nás. Nedá se srovnat s kinectem. Taky tady nikoho nebaví tanec, zato houpání se na raftu na divoké řece (kinect), a ještě ve dvojici, bylo supr!
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    SANTAL: no vida, diky za odpoved a zkusenost!

    (loni mel 4 a DDR ho nebavilo, ted ma 5.5 ... takze)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    YMLADRIS: Xbox ten starší, ne ONE, jsme i s kinectem kupovali právě proto, co píšeš. My i s velkou obrazovkou, neb TV příjem doma nevedem :-) Takže to stálo fakt hodně.
    I tak to hodnotím jako dobré Vánoce, pořád funguje a děcka si to zahrají i s náma, i samy. I se spolužáky. Celkem stačily i ty přiložené hry co tam byly, to se hrálo víc než vše další co jsme koupili spolu.

    Super je, že kinect relativizuje tvou fyzickou převahu (výška, váha, síla) nad dítětem, zůstane jen obratnost, takže 6r mě již spolehlivě poráží při plážovém volejbalu, což je celkem skákání na fyzičku náročné. Takže mysli i na nějaký vhodný koberec tam, kde se bude skákat - my pod něj dali i protiskluzovou podložku.
    YMLADRIS: že další hry nejsou nás nezajímá, jelikož děti x-tý rok hrají ty původně přiložené sporty. Hledej na bazaru :-)


    YMLADRIS: Problém je, že píšeš, že má 4 roky, kinect chytá od určité výšky, snad není malý na svůj věk... ale to by se stejně srovnalo za pár měsíců, zase :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ANDREJKA: my měli Fabia combi se dvěma dětmi a jezevčíkem a dozadu se ještě narval vlčák a kufry.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    YMLADRIS: Mrzí mě, jestlis to pochopila jako navážení. Tak to vůbec myšleno nebylo. Zjevně mi dneska nejdou formulace. Mažu se a omlouvám.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    YMLADRIS: aha, to jsou věci! Já myslela, že to furt normálně je, jen jsem k tomu byla taková skeptická... a koukám, že moje skepse mě předběhla. No, o dilema míň.
    GALE
    GALE --- ---
    YMLADRIS: Pokud vyhraje soutěživost a radost ze získaných bodů, tak máš vyhráno. A taky hodiny velmi iritující hudby z první ruky.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GALE: jo jo musim sundat z pudy a zase zkusit - pred rokem jeste nic (mel 4 roky). jeho totiz hudba/tanec moc nebere. ale mas pravdu, muzeme zkusit. dik za podporu :)
    GALE
    GALE --- ---
    YMLADRIS: Je mi líto, že jsi tak narazila s normálním dotazem. Teď asi budu objevovat Ameriku, ale co taneční podložky k PC nebo konzoli? To by se nechytlo?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GALE: pro rocni dite jsi v pohode, zajdi treba do ikea, meli jsme houpacku, kladinu, ruzne prelezaci prekazky (napr. spruslova stena od postylky, kterou jsem nepouzivali). Male dite se nepotrebuje jeste "vyradit" jako ze rychlost.


    INUSHKA: po pravde mi bylo lito, ze se do me navazis. myslela jsem ze aspon na nyxu muze byt intos intosem, kdyz nikomu neublizuje. Kdyz mas dite v lesni skolce, asi nemas problem s tim, ze je vecer nevyradene, chapu. Ale mam dojem ze to neni poprve (ze te irituju), tak co se da delat, budu s tim uz pocitat.

    P.S. konzole nejsou. vyvoj wii i kinectu byl opusten, protoze proste ty hry prave nebyly tak dobre (pohyb prinasejici fakt "endorfin" jako ze fakt dobry pohyb), takze se to opustilo jako slepa vyvojova vetev. aspon tak mi to rekl bratr, kdyz by to nekdo jeste resil
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    Ymladris se hlavne zeptala na tipy ohledne her, u kterych se decko fyzicky vyzije, a dostala povidani o tom, kdo chodi a kdo nechodi do fitka plus oduvodneni, a ze v zime ma chodit ven stejne jako v lete, a ze za nas fitka taky nebyly a prezili jsme. lol nyx
    GALE
    GALE --- ---
    Ymladis asi chtěla říct, že městská zima není úplně to pravé na trávení delšího času venku.
    Popravdě to taky řeším. Synovi bude v prosinci rok. Teď se staví, ale jinak tráví čas na břiše a v sedu. Počítám, že v době největší zimy bude trénovat chození, takže bude pořád na zemi. I když pro něj mám softshell kombinézu, tak ho v pražském blátě válet nenechám. Teď hledám dětské cvičení a herničky. Hold už nemůžu vzít deku a vyrazit na louku a na hřiště to bude nejdřív na jaře.
    FARIN
    FARIN --- ---
    YMLADRIS: hele ja treba v zime do fitka moc nechodim, protoze je proste vsude zima, moc veci na prevlikani atp :-) Takze moje sezona se spis omezuje spis na jaro a podzim.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    YMLADRIS: Ja teda do fitka chodim rok (ciste sobecky ale proto, ze si potrebuju vycistit hlavu), a taky prave proto, ze toho pres den nenabeham tolik, co ty deti :) az budu chodit do prace, tak se to zmeni :D
    Cimz jsem chtela rict, ze za nas zadny fitka a organizovany zabavy taky nebyly a nikdy nam to nechybelo, nebo to neznamenalo, ze jsme v zime meli o 15 kg vic. :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    je mi to jasny, celorocni prochazky jsou samozrejmost.
    dospely clovek ale celou zimu chodi do fitka, anebo ma prave fit stroje v garazi, ze. deti ale potrebuji hravost, aby je pohyb hodne bavil a byl intenzivni. telocvicna stoji 400kc/hodina (sokol je beznadejne plny, i pokud by dite zvladalo organizovanou zabavu, coz neoblibuje). snih muze byt taky dva dny..

    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    YMLADRIS: Xbox ma bezovladacovej Kinect :) Pred par lety jsem na tom hrala odpoledne Hvezdny valky, a druhej den jsem nemohla hnout rukama :)
    Maj tam toho spoustu, tak se na to podivej. V zime se bobuje, klouze, a kouluje, a staci i klasicka prochazka a cerstvej vzduch :))
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Jo a takove cviceni pro deti 2x tydne 1h stoji v Sokole 3200 na rok.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    YMLADRIS: Sorry, ale tohle je kravovina. Nevidim duvod, proc by dite nemohlo celorocne ven.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam