• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    Chemtrail – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

fotografie, souvislosti, dukazy, proc?

kdyz budete postovat svoje fotky, napiste prosim datum a misto. diky.

Beck - Chemtrails

chemtrails , a song by beck
    http://www.youtube.com/watch?v=7VmAQqi3OJc
    rozbalit záhlaví
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    NINE_OF_NINE: co se týče mne.. já elementárně nemám potřebu zde kohokoliv přesvědčovat či argumentovat...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    KOZMA: Dojdou argumenty, tak se bude bananovat.
    U mych fotek ty rozprasovace porad nikdo nenasel :-(
    Asi se to nejak samo rozprasuje z hran kridel.
    CROME
    CROME --- ---
    no du si dat medunkovej caj a vymenim si alobalovou capku
    CROME
    CROME --- ---
    ja si nemuzu pomoct me ty chamtrails prijdou zoufale neefektivni, ja nevim myslim, ze kazdej spravnej iluminat by to spis nalil do pitny vody v cisticce nez to takhle placat po nebi....takovy plytvani!
    GORG
    GORG --- ---
    WYMA: history= his story :)
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    MOGWAI: ha takovyhle formace od 1:00 minuty litaj docela casto...
    MOGWAI
    MOGWAI --- ---
    zalozte si vlastni anti konspiracni auditko a vsichni budem spokojeni! http://www.youtube.com/watch?v=mxAXh064iFk&feature=player_embedded
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    UF0UN: Jinak, na obrazku je hezky terminologicky definovany ,,chembow" neboli kapicky chemikalii vytvori diky slunecnimu svetlu takovyto duhovy efekt na okraji, nebo casti rozptylene chemtrail. Casty prirodni jev to neni.
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    UF0UN: "Mraky". Ne "mraki". Dík za hezkou fotku. Víc fotek, tak se mi to líbí !
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    KOZMA: bacha i na duhu, je to sprska toxickych latek :)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    SULINAR: děkuji za opravu, měním tedy otázku na KOZMA:

Říká vám, vy vole, něco pojem „halový jev“?
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    UF0UN: Bravo pane. Měl jsem si domyslet že to budeš pokládat za lensflare. Potlesk.
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    Opět něco z podzimu.Duhové zdravé mráčky. Dýchejte zhluboka.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Fakta od nezávislých zdrojů nazýváš "teorii=ashtar=blbost. "?

Naopak místní mašíblové "argumentují" nekončící řadou odkazů na videa, která vyrobili podobně postižení.
    MOGWAI
    MOGWAI --- ---
    zacne se tu bavit o chemtrails a okamzite se vsechno shrne pod konspiracni teorii=ashtar=blbost. Vsechno cemu se nechce verit shrnout pod jednu strechu a jeste se tomu vysmivat, klasika.. Novy dokument: "What in the world are they spraying" http://vimeo.com/16219493
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    Vtipné :) žijte mezi mýty pánové
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    GORG: Mýty lidí na úrovni doby kamenné neberu. Indiáni taky věřili, že člověk byl stvořen z kukuřice.
    Orientace podle hvězd je proti tomu naprosto praktická a nezpochybnitelná věc.
    GORG
    GORG --- ---
    DIVER: lidi jsou různý :)
    ale vem si, jak práškovali nad městy ty bakterie a chemky za studený války (jak jsem tu naprášil nedávno), tak taky jakoby žili na stejné planetě ve stejném státu... aneb viz Dr. Divnoláska ,)
    GORG
    GORG --- ---
    UF0UN: no Aboriginálci by ti tvou představu o ufo nabořili :) onehdá jsem zahlédl na české televizi dokument o českých emigrantech v austrálii a někteří se tam zkamarádili s místními aboriginálci, který jim řekli, že ufo je pro ně úplně normální a že všichni pocházíme z hvězd
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    možná by měli tihle konspirační teoretici zajít na nějakou terapii. Nejlépe tu pracovní, s rýčem nebo s kosou. Tradiční kosou, ne motorovou.

Vzpomněl jsem si na jednu historku o beduínech na sahaře. Aby se v nekonečné prázdnotě pouště zorientovali, znají dokonale pohyby hvězdné oblohy. Dívají se na ni prakticky několik hodin denně. Když za nimi přijedou astronomové z Evropy, stařešina vypráví o tom, kdy byl měsíc v zajímavé pozici nad horizontem, kdy měsíc zakryl určitou planetu nebo kdy viděli padat meteor.
    To, čemu my říkáme UFO, za těch pár tisíc let v poušti neviděli. U nás v "civilizaci" kopuluje s mimozemšťany každý třetí neurotik.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MTO: zacinam mit podezreni, ze za nekterymi informacnimi weby o chemtrails jsou "agenti vlad a korporaci" at uz si za tim predstavujem cokoliv. A ze jejich cilem je vytahat lidi, kteri by se jinak venovali nejak rozumne ochrane prirody. A dat jim nahradni napln volnyho casu, neco s cim by si mohli hrat, a nepletli se korporacim do zmekcovani prumyslovych a chemickych norem, tedy, norem co se tykaji prave enviromentalni bezpecnosti.
    Aj moja paranoia.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam