CONTINUITY: "to by naznačovalo existenci nějakých funkcí, které mají smysl spíš tam, kde žijí lidé, než nad lesy a horami"
hele a nenaznacuje to nahodou spis jenom jeden prosty fakt, ze v obydlenych oblastech je hustejsi letecka doprava? (tedy pokud jsouz ty cary vubec kondenzacni stopy)
rovnez tak nechapu tohle: "Předpokládám, že to mj. bude mega byznys, tj. někdo to vymyslel tak, aby na to bylo potřeba hodně zdrojů, aby hodně vydělal. "
kdybych ja planoval takovy megabyznys, budu to kricet do sveta a hledat legalni zdroje, abych vydelal. proti cemu to ma vlastne byt? oteplovani? no kua! to bych hnal pres OSN, klimaticky konference, vlady, media, svetovou banku...
a jestli to ma jakoze likvidovat lidi, pak je dost usmevny, ze s nami pod stejnou oblohou (a "spadem":) zijou i zasveceni konspiratori.
btw. jaksi vam unika dost podstatna vec, na ktere konci vsechny konspirace. a to jsou lidi. musely by jich o to vedet neuveritelny spousty. po celem svete by to slo do milionu. nejspis i desitek milionu.
kua, chapete, kolik se kolem tech letadel mota lidi? a ze de facto pravidelne kontroluji kazdy nyt a pomalu kazdy ctverecni centimetr letadla? a kdo to asi tak je??? ja sam mam nebo jsem mel mezi leteckyma mechanikama aspon ctyri kamose. taky jsme na to letiste chodili ve skole na praxi - pekne do dilen. vsechno chlapici v monterkach, zadny sedy eminence s prukazem NSA. dost absurdni predstava, ze v tom vsichni jedou, ze si nikdy nevsimli nejakych trysek, ze to neni v zadnych manualech, ze se nesverili spoluzaci ve skole, ze se nesverili kamosi z dilen, ze to nikdo nerekl doma a ze to nikdo nevidel ani z okynka :)
k tomu piloti, ridici, vyrobci tech chemickych zbrani, pomocny personal, vojaci, politici, policajti... a vsichni drzi hubu a krok, nechaji po sobe a svych rodinach praskovat a nesveri se ani manzelce. LOL :)
tsyve, ja bych podle viry v chemtrails normalne stanovoval psychiatricky diagnozy. a verim, ze by byly presny :)