• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: myslim, že to bereš příliš vážně ;) jdi se projít na sluníčko asi ti to chybí :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAEVA: to je úplně v pohodě, já bych byl hrozně nerad aby ses rozplakala kvůli mě;
    po vcelku jednoznačné debatě bez argumentůl ze strany chemtrailistů přijdeš s tím, že nad louny práší.. as aby pršelo, když máte ve středohoří srážkový stín, tak to vemou v 8mi tisících
    ne ja si jak ufo nepřipadám
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: myslím, že si jen hodně vypruzelej a nešťastnej sociopat :D ale jako gl a hf ;) z lidí jako jsi ty si opravdu už nic nedělám ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já jsem prudič a ty zmasírovaná ovce bez špetky kritického myšlení k sobě samé, kor chemtrails
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a popravdě nejsem jedna z těch co tvrdí že chemtrails je dobré nebo zlé, vůbec netušim co to je, jen jsem to dnes viděla u nás :) ano zajímalo by mě co to je ale to se stejně nedozvím....
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: i když :) teď jsem si lehcep ročetla pár věcí dole a jem i jasné, že si jen prudič :) takže v pohodě od tebe názor neberu ;)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: nějak ti nerozumim, myslelaj sme že je tohle klub o chemtrails? pokud tedy není tak hold unbook a tradáááá :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAEVA: zjisti si kdo letěl, zavolej na letiště jestli se jim nevysypal z kufru hliník; jasná seš ty
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    dnes v Žatci cca 14h....myslím, že tohle je jasné chemtrails ne? omlouvám se za kvalitu fotek, fotila jsem telefonem...

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a takhle jde zpochybnit jakýkoliv názor, co nejde zpochybnit jsou přesvědčivá fakta, takže krom fotek prosím o nějaký pěkný hmotný důkaz
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    APIN: víš ono dojde na průser zpravidla dycky když někdo řekne - tak a teď je to takhle a teď víme jak to je a plyne z toho to a to.. a v kontextu této myšlenky je úplně jedno jestli jsi pro a nebo proti chemtrails
    GULL
    GULL --- ---
    NATEP: jasný, říkal jsem si, že z prvního pohledu se nedá nic moc jistě určit.. dik
    CROME
    CROME --- ---
    no nekomu staci malo :)
    APIN
    APIN --- ---
    Je přece o dost jednodušší věřit tomu, že ta moje "pravda" je jediná a správná, protože se odmítám zabývat důkazy na youtube. A proč bych si je vlastně měl prohlížet? Jsou na youtube, tak musí být zaručeně neprůkazné a zkreslené. Co když v nich náhodou najdu něco, co by narušilo moje neochvějné přesvědčení, že vlády a tajné spolky podnikají všechno pro moje dobro a zdraví...
    Ukažte mi tedy nějaké přesvědčivé důkazy, ze kterých je jasné, že to co se děje na obloze je zdraví prospěšné, že mastičkáři ve vlastním zájmu chtějí zdravou a chytrou populaci, která by se mohla přirozeně rozmnožovat a výrobci GM potravin usilovali o co největší snížení poptávky svých produktů...

Ani není potřeba se dívat na YT, stačí se podívat na oblohu...
    NATEP
    NATEP --- ---
    GULL: Nevím, který videa máš na mysli konkrétně... Videa či obrázky zobrazující letadlo, jak něco vypouští jen dokazujou, že se něco takovýho někde dělo. Bohužel z toho člověk nezjistí kdo, kde, co ani proč.. :) Klidně to v daném případě mohl být zrovna benzín..
    NATEP
    NATEP --- ---
    CROME: Meteorologů a jiných odborníků, kteří se tímhle fenoménem zabývají, je celkem dost. A kdyby jsi prošel některé ty odkazy a videa, které tu jsou, tak bys to věděl. Studii větších rozměrů samozřejmě nikdo nezaplatí, když všechny oficíální místa popírají existenci chemtrails. Navíc si nemyslím, že by tě taková studie přesvědčila...
    Evidentně nemáš zájem si o téhle problematice něco zjistit, ale jen tě baví tu prudit.

A pokud vím, tak v 2. ročníku ZŠ se fyzika ještě nebere... myslím, že tu jsme měli až v 6. ročníku.
    CROME
    CROME --- ---
    Ano lide jsou globalne zabijeni a trpi vice nemocemi, vzhledem k neuveritelnemu narustu letecke a automobilove dopravy.... neni potreba vymyslet nove strasaky typu chemtrails, kdyz stavajici jsou evidentne v podlamovani zdravi obyvatel daleko ucinejsi a jedna se o fakt zcela prokazany.

Takze jezdete radsi na kole, a misto leteckeho vyletu do Thajska jedte na Sumavu :).
    CROME
    CROME --- ---
    NATEP: co treba nezavisle studie odborniku na fyziku, meterologii a chemii, ktere jednoznacne potvrzuji masivni vyskyt chemtrails ve svete.

Je me jasny, ze fyzika pro druhe rocniky zakladnich skol je pomerne narocne uceni, ale preci jen opacko by neskodilo :).
    NATEP
    NATEP --- ---
    CROME: Pro mě osobně informační hodnota toho videa, záleží jenom na jeho obsahu. Né na tom, jestli je na youtube, něbo na nějakým jiným serveru, nebo jestli ho vidím v televizi, v kině, nebo jestli mi ho někdo nahraje na disk...
    Pro tebe např. dokument české televize o zahradničení ztrácí relevantnost, protože ho někdo uplodnul na youtube? :))

Ptám se teda po třetí a naposled... Co by pro tebe bylo přesvědčivým důkazem?
    CROME
    CROME --- ---
    zde je ovsem sokujici dukaz, ze to poustej uz od valky !

YouTube - ‪WW2 contrails over Belgium‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=jo6rgrnY6TU

spaste se, konec se blizi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam