• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    Chemtrail – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

fotografie, souvislosti, dukazy, proc?

kdyz budete postovat svoje fotky, napiste prosim datum a misto. diky.

Beck - Chemtrails

chemtrails , a song by beck
    http://www.youtube.com/watch?v=7VmAQqi3OJc
    rozbalit záhlaví
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: uz zase motas nekolik veci dohromady a hlavne nekolik fotografii dohromady. Na otazku, co konkretne znazornuje ta jedna fotografie jsi odpovedel, ze znazornuje probirany jev tzn kondenzacni stopu od obzoru k obzoru, ktera nemizi v radech minut. Na coz jsem ti odpovedel, ze tomu tak neni. Ze na te fotce je videt kondenzacni stopa max minutu stara a nic to nerika o tom, zdali mizi ci nikoli. To bych oznacil za klicovy moment. Pokud se na tomto neshodnem, pak zrejme vidis vic nez ja. Podle me tam proste probirany jev neni. Prosim o vyjadreni se k teto skutecnosti.

Jine fotky a jine veci muzeme resit pozdeji, ted me zajima tato jedina fotografie (ktera podle me nerika vubec nic).
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ja ti na tvou otazku dle tveho nejlepsiho vedomi a svedomi odpovedel.

JOHNYTHEDEVIL --- --- 10:40:44 4.7.2012 ---
    NINE_OF_NINE: promin, ale porad si nerozumime. Zkusim zopakovat jeste jednou a zduraznit tu pasaz, ktera je dulazita.

Vysvetli mi, co je na te fotce a co se tim snazis rict a jak to souvisi s jevem zvanym chemtreails tj. cary prez celou oblohu, ktere nemizi.

NINE_OF_NINE --- --- 10:41:34 4.7.2012
    JOHNYTHEDEVIL: Protoze se jedna o shodnou vec jak ti uz ponekolikate pisu.

Linkoval jsem jsem tuto fotografii protoze je to kondezacni cara stejne jako ty co jsou v zahlavi, stejne jako ty co jsem postl na fotografii zde
    [ NINE_OF_NINE @ Chemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus ]

Pote co jsi tvrdil ze drive zmizely kondenzacni cary za nekolik minut.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: mno helejse, podle tvyho statusu vidim, ze jsi aktivni, ale dokoncit rozdelane tema asi nechces. Dockam se tedy vyjadreni, co jsi mel na mysli, kdyz jsi linkoval tuto fotografii ? Prosil bych jeste jednou polopaticky: co vidis na te fotce a co se tim snazis rict/vyvratit.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tohle skakani od jedno k druhemu me fakt nebavi. Pojdme nejdrive dokoncit jedno ...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Doopravdy vydrzely driv jen nekolik minut?

Ano
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tak ja ti to tedy reknu po lopate. Na te fotce nic takoveho neni, je tam videt cast kondenzacnich stop, velmi kratka na to, abys z nich mohl vycist, zda se na obloze udrzi minutu nebo 5 hodin. Polde velikosti zobrazenych letadel a uhlu pohledu se da rict, ze konec zobrazene kondenzacni stopy tj pravy dolni roh, muze zobrazovat kondenzacni stopu starou tak max minutu a to jeste pridavam. Takze jeste jedou ... kde jsou ty kondenzacnistpy, ktere se udrzi na obloze hodiny? Proste je tam nevidim.

Otazky poporade, nejdriv si ujasnime co kdo vidi. Inac mas na mysli otazku "kolik lidi je v tom namoceno?"
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Protoze se jedna o shodnou vec jak ti uz ponekolikate pisu.

Ma otazka se nehodi?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: promin, ale porad si nerozumime. Zkusim zopakovat jeste jednou a zduraznit tu pasaz, ktera je dulazita.

Vysvetli mi, co je na te fotce a co se tim snazis rict a jak to souvisi s jevem zvanym chemtreails tj. cary prez celou oblohu, ktere nemizi.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Mou odkazovana fotografie zobrazuje kondezacni stopu za letadlem. Shodnou s temi co jsou dnes bezne na obloze.

Ted mi prosim odpovez na mou otazku.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: no to je fajn a hezke. Nicmene otazce ohledne toho, co konkretne ma znazornovat tebou linkovana fotografie a co se s jeji pomoci snazis rici/vyvratit se vyhybas jako cert krizi.

Vysvetli mi, co je na te fotce a co se tim snazis rict a jak to souvisi s jevem zvanym chemtreails tj. cary prez celou oblohu, ktere nemizi. Uz se ptam potreti.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Jeste jednou a pomalu, snazil jsem se poukazat na to ze si pamatujeme stejnou dobu a mame ruzne vzpominky.

Kondezacni cary se vyskytuji na obloze jiz dlouho a fotky z druhe svetove si zajiste najdes jiz sam(par jsem jich tu uz take pastoval). Doba po kterou se drzi na obloze je mj. dana tim ze ve 2.SV prece jen pouzivali jine motory a operacni vysku. Vyjadreni odborniku na soucasne "chemtrails" z CHMI jsem take jiz linkoval .

Zbytek viz posledni veta v mem prispevku.

Snad jen zopakuji mou otazku kdo podle zdejsich konspiratoru vlastne "chemtrails" organizuje a kolik lidi odhadem je v tom namoceno? Pocitam s tajnymi letisti, pozemnim personalem, piloty...
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tak jeste jednou, postupne po jednom.

Co se snazis touhle fotkou ukazat? Chces tim ukazat, ze za druhy svetovy se taky vyskytovaly cary od letadel od obzoru k obzoru, ktere vydrzely cely den a popripade se roztahly po cele obloze a vytvorily tenkou vrstvu oblacnosti ve vysoke vysce? Tak to te muzu ujistit, ze ta fotka vyse zmineny jev neukazuje ani nahodou.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Vidis pamatujeme si stejnou dobu a vzpominky jsou ruzne, jiste si take pamatujes ze intezita leteckeho provozu byla trochu jinde.
    Nicmene ja mam pocit ze jsem uz v ramci tohoto boardu uz napsal dost drive a v podstate se opakuji takze si me s klidem vyfiltruj.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: promin, ale tohle je typicky priklad nemysleni. Co se snazis touhle fotkou ukazat? Chces tim ukazat, ze za druhy svetovy se taky vyskytovaly cary od letadel od obzoru k obzoru, ktere vydrzely cely den a popripade se roztahly po cele obloze a vytvorily tenkou vrstvu oblacnosti ve vysoke vysce? Tak to te muzu ujistit, ze ta fotka vyse zmineny jev neukazuje ani nahodou.

Ja si dobre pamatuju na dobu pred revoluci, kdy jsem letadla vidaval na obzoru a rozhodne si nepamatuju na cary prez celej horizont, ktery by tam visely dyl jak minutu.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    SELECTOR_IX: Jo jo, driv bylo pres den vice svetla a voda byla taky vic mokra:
    [ NINE_OF_NINE @ Chemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus ]
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    mě ty pindy o změních tlaku a relativní vlhkosti atp přijdou už fakt ubohý. pamatuju že před lety nic takovýho prostě nebylo. že se nás "elity" snaží zredukovat je celkem špatně utajenej fakt, podívej se třeba na sračky co nám cpou jako jídlo atp... kdo má jinej názor než media tlačej je terorista. beeeee... jak beránci na porážku...
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    SELECTOR_IX: hmmm,vypuštění paliva během letu je absolutně běžná a i nutná věc - nemůže jít o toto? nebo změna tlaku a vlhosti-kondenzát??nevím, jen relativizuju....
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    věř si čemu chceš a ostatním to dopřej taky ;)

jistě že se dá všechno zmanipulovat, určitě víš i o vrtění psem...
    FESTER
    FESTER --- ---
    SELECTOR_IX: wow... a chemicky rozbor mas tez ?

proc bych na zaklade videa mel verit ?

titulky si dneska udelat kde kdo na kdejakem video
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    CHEMTRAILS -- PRO NEVĚŘÍCÍ TOMÁŠE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lYvJmIhoYUk&feature=related
    MTO
    MTO --- ---
    Fronta překazila meteorologům předpověď, místo slunce půl dne propršelo – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/270952-fronta-prekazila-meteorologum-predpoved-misto-slunce-pul-dne-proprselo.html?ref=boxF

wtf?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam