JVCNC: jo a když jsi se ptal na to co vzniká tak tady je serióznější link ;)
IPCC Special Reports on Climate Change - Complete online versions | UNEP/GRID-Arendal - Publications - Other
http://www.grida.no/publications/other/ipcc_sr/?src=/climate/ipcc/aviation/034.htm
a očividně těch sloučenin je tam celkem dost
-nejsme chemik a nikdy mě to moc nebavilo takže ani do hloubky těch věcí jít nemůžu, ale tohle mi přijde jako pádný důkaz toho, že vlastně každej kontrail je chemtrail ;) a podle toho co dáš do směsi podle toho taky z nebe budou padat s.....
a taky mě neba tvrzení, že letadla neovlivňují počasí
to že tvoří ciry je snad už známo každému a ani oficiální místa to nepopírají...
a že tání ledovců bude mít něco společného s tím, že máme plnou oblohu těhle cirů se dá dočíst zde:
"Cirrus clouds cover up to 25% of the Earth and have a net heating effect.[28] When they are thin and translucent, the clouds efficiently absorb outgoing infrared radiation while only marginally reflecting the incoming sunlight.[29] When cirrus clouds are 100 m (330 ft) thick, they reflect only around 9% of the incoming sunlight, but they prevent almost 50% of the outgoing infrared radiation from escaping, thus raising the temperature of the atmosphere beneath the clouds by an average of 10 °C (18 °F)[30]—a process known as the greenhouse effect.[31] Averaged worldwide, cloud formation results in a temperature loss of 5 °C (9 °F) at the earth's surface, mainly the result of stratocumulus clouds.[32]"
Cirrus cloud - Wikipedia, the free encyclopedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Cirrus_clouds
to že existuje geoingenýring o tom se taky přeci nikdo přít nechce (teda je velká část populace, která to prostě z bezpečnosti o svoje duševní zdraví prostě odmítne, neb by se jim zhroutil pohled na svět).
To že vlády a vojáci zkoumají modifikace počasí už notnou řádku desítek let taky přeci nikdo nechce popírat kromě výše zmíněného davu jedinců co by jim z toho hráblo.
A pak už zůstávají jen otázky. Ty a si z bezpečného úhlu formuluje každý raději sám. Neb když ty otázky někde jen vyslovíš tak se na tebe ta ustrašená masa kamarádů koukne a bude volat bohnice... :)