JUNIPETRUS: tohle ma konecne hlavu a patu a neni to nejaky pomateny vyplod. o rizeni pocasi byl kdysi dokument i v cestine v tv kde to primo experimentalne zkouseli napred s raketama a s praskovacim letadlem, slo tam o zadrzeni vlhkosti a jeji nasledne rizene vypusteni v oblastech trvaleho sucha kde by to mohla byt nadeje na navrat vegetace a rekonstrukci krajiny, jen tomu tehdy nikdo nerikal chemtrail a nebylo to tajne, ovlivneni bylo zaznamenano ale vysledky nijak valne nebyli vzhledem k nakladum. jestli se dobre pamatuju (je to vic nez deset let) tak pouzivali oxidy stribra.
kdyz se haarp zacinal stavet, tez to nebylo nic tajneho,spousty officialnich fotek, nakresu dokumentu a popisu bylo volne dostupne verejnosti, stejne tak jako spousta jinych projektu kterych si verejnost vsimla az po 10 a vice letech nebo jeste porad ne, coz je dobre protoze by zacla dalsi vlna histerie podobne te s chemtrails. dav lidi ma tendence propadat panice kdykoliv se setka s necim cemu nerozumi, nezna a zacne se bat, zcela prirozene. jenze vlna histerie vyvolana paranoiky kteri vidi praskovani v kazde care na obloze se bude sirit tak dlouho dokud lidi nepochopi co se vlastne pri tom deje a k cemu to je dobre, nad evropou to rozhodne nikomu a k nicemu dobre neni, navic ty oxidy stribra ma smysl vypoustet jen do mraku nebo za zvysene vlhkosti kde k necemu byt muzou.
vetsina informaci krome oficialnich mist byla dostupna i zde
http://www.fas.org/ pred mnoha lety kdyz oficialni mista ziskala nove stranky uz bylina informace skoupejsi, nicmene daji se snadno dohledat, stejne tak jako sem je kdysy snadno dohledal ja jeste na 57600bd modemu v dobach kdy se internet do domacnosti u nas v cr zacinal dostavat masoveji. jelikoz jsem v te dobe mel jeste docela dobrou pamet lecos mi v ni uvizlo do dnesnich dnu a muzu zkusit dohledat a sem napastovat to na co si jeste vzpomenu