JUNIPETRUS: Dneska v Říčanech taky efektní...klasický mřížky ve velký vejšce.
Zvláštní, uvědomila jsem si včera, jak jsem vůči tomu tak nějak otupěla.
Tak 4 roky zpátky, když jsem si musela připustit, že tohleto je VÁŽNĚ, že opravdu nějací magoři dělají něco divnýho s oblohou, a nemůžu si to odmyslet, kdybych se přetrhla, měla jsem fakt strach.
Teď to beru jako fakt, stejně jako fakt, kam se řítí celej globální systém, a dokážu s tím žít.
I když si teda myslím, že geoingeneering je jedna z těch nejnebezpečnějších věcí vůbec, z toho, co se na zemi děje, někde v kategorii u jaderných zbraní. Protože není lokální, je všude, nejde se před ním schovat.
Ale nenadělám s tím nic, a tak jsem se s tím vyrovnala. Prostě na téhle planetě z nějakých důvodů žiju, tuším ty důvody, tak mám žít i s tímhle.
Mám velkej respekt k těm, kdo se zrovna s tímhle něco dělat snažej, tj. informovat, stavět se aktivně proti tomu gigantickému popření.
Myslím, že ti lidi, co se to snaží odargumentovat z existence, mají hlavně velikej strach, že by to mohla být pravda. Jinak by na to kašlali a chodili do jiných auditek.
Taky si myslím, že se svým způsobem v tomhle projektu skrývá potenciál pro globální změnu. Protože kdyby to prasklo, tak by to snad pohlo už s každým, kdo chce žít, kdo chce budoucnost, a nikdo už by nespolupracoval a současnej systém by se musel ukončit.
A nebo ne, nebo by reakcí byl strach a rezignace.
Možná, že to bude moct prasknout, až bude dostatek lidí připravených reagovat na takovou extrémní informaci konstruktivně, akcí.