• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    DIVER: mě jde o pojem chemtrail já ho chápu jako čáru co je složena i z jiných věcí než z vodní páry :) a to je za každým letadlem :D
    a krom toho v malým to frčí třeba v americe jak se dočteš tady v klubu
    a třeba takové kroupy jsme se naučili rozbíjet zvukem už v roce 1919 a běžně se dnes používá na amerických vinicích ;)
    ovlivňujeme počasí záměrně už dávno ;)
    DIVER
    DIVER --- ---
    KUKIDE: at se to tu jmenuje treba u cerveny karkulky. chemtrails jsou konspiracni teorii - prelozeno: blabolem dusevne a emocne nevyrovnanych paranoiku a naivu. a nic na tom nezmeni fakt, ze se o ovlivnovani pocasi mluvi na IPCC. ono se o nem mluvilo treba uz v kodani. dokonce i plany jsou: http://www.ekobydleni.eu/zivotni-prostredi/bill-gates-investuje-do-umelych-mraku
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    DIVER: nojo to víš, že se nikde nic nedělá a nic nezkoumá když je tam ten budoucí čas co?
    PS: kdo tu mluví o nějaké konspiraci tenhle klub se jmenuje Chemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus
    DIVER
    DIVER --- ---
    KUKIDE: pyco, to je teda utajena konspirace, kdyz se o tom mluvi na IPPC v OSN :)

ale hlavne v budoucim case, vy paka:

"Práve geoinžinierstvo teraz vo svojom závere spomína aj nová správa Medzivládneho panelu o zmene klímy (IPCC). Naznačuje, že kontroverzné zásahy môžu byť v budúcnosti jediným spôsobom, ako udržať globálne otepľovanie v rozumných hraniciach."
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    tak něco ze slovenského tisku trochu jinak než pan Gazdík :)
    Vedci hovoria o geoinžinierstve a zásahoch do planéty | Človek | tech.sme.sk
    http://tech.sme.sk/c/6960429/vedci-hovoria-o-geoinzinierstve-a-zasahoch-do-planety.html
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JVCNC: a mě celou dobu zajímal ten výsledek jaké sloučeniny že se tvoří :)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    KUKIDE: treba to ze zmeni skupenstvi na plynne a zacne vytvaret jine slouceniny tak jak je to pri oxidacnich procesech jako napr spalovani bezne?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JVCNC: co stím má co společného teplota varu bária?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: jestli jsi nenasel, tak to jsi jenom spatne hledal, ja jich nasel az me mrzi kolik casu jsem tu zbytecne promrhal, pastovat je sem nove nebudu, protoze nektere z nich byli odpoved primo na tvoje prispevky
    DIVER
    DIVER --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: shrnul jsi to pomerne dobre. jen to nejsou moje, ale VASE sracky. ale jinak dobry :)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    JVCNC: tak aby ta tvoje hrdost na vlastni vyplody nezapdla, vybral jsem par ukazek, ktere proste hovori zamy za sebe.

nejsou ty rovne blesky krajne podezrele?, nechce tim nekdo na tehle planete zapalit atmosferu?
    to vysvetluje to proc jsou vsude v konspiracnich videich videt pouze contrails, oni jsou urcite specialne maskovane tak aby to jako contrails jen vypadalo
    a ja nasel patent na gravitaci http://www.google.com/patents/US20040070299 takze se urcite pouziva a jen nam to iluminati tajej!

Tve udajne zapojeni do diskuze o fyzice chemtrails jsem nenasel, pouze nejaky tvoje blaboly, na ktery nikdo věcně nereagoval. Tezko pak takovy monolog (honosny vyraz pro vykrik ze tmy), nazyvat diskuzi o fyzice contrails.

DIVER: to chapu, na to by ses sotva zmohl, tohle neni Bartosova. Kazdopadne tezko prehledout tvoje teteleni se nad kdejakou picovinou. Prosim te, jeste nezapomen nalinkovat vesmirny lidi, Astarovu flotilu a nezapomen nam tim pripomeout, ze jsme uplne blbi, ze tem tvejm srackam verime.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    KUKIDE: zajimava diskuze, precet jsem jen 1 stranku a me se tam libilo zase toto, coz je presne to co jsem o additivech tvrdil zde uz driv

"I highlighted that part because deposition in the turbine section would drastically reduce engine life which is why the additives chemtrailers claim are added to fuel could not be used."

nicmene jak koukam na teplotu varu, tak ta je pomerne o dost nizsi nez je teplota spalovani ve spalovacich komorach motoru, tedy pravdepodobne spalovani neprezije.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JVCNC: už jsem to tu zveřejňoval je to v nějaké norské studii
    ale našel jsem tuhle diskusi :) a jak se zdá tak se tam občas vyskytoval
    Is Barium in Jet Fuel? | Metabunk
    http://www.metabunk.org/threads/is-barium-in-jet-fuel.1431/

tohle se mi líbilo nejvíc :)
    "According to Wiki the 48 contiguious states + DC comprise an area of 8,080,464.3 km2 - so barium is being "spread" at a rate of something approximating 1/10,000,000kg per square km per day - probably a bit more than that."
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    KUKIDE: tak nejaky ten technicky list s palivem do ktereho se pridava najdi
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JVCNC: tos mi neřekl nic nového :) mě třeba zajímalo to bárium :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    mluvi o tom celej orgonet, tak na tom neco musi byt!
    DIVER
    DIVER --- ---
    no prece TAMTY jedy! :)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    KUKIDE: jake latky a do jakeho paliva? leteckych paliv je vicero a pouzivaji se podle typu motoru, co obsahuji ruzne paliva mivaji vyrobci verejne dostupne na strankach, jmenuje se to technicke listy
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JVCNC: tak mi vysvětli v co se mění ty látky které se přidávají do paliva v turbínách
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    KUKIDE: nemusim te hned povazovat za blazna, ale za nekoho kdo nevi nic o plynovych spalovacich turbinach ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam