VYHULENY_UFO: Když už se ptáš na tohle, tak přece jen ti odpovím jsou vidět... nebudu spekulovat zda chemtrail nebo ne, ale letecké stopy jsou na radarech jasně vidět a pravidelné tvary taky.. abych jen nežvanil jdu vyhrabat příklad:
takže satelitní snímek NOAA b3:
zrovna na b3 trojkách je to vždy pěkně vidět...
radary a aladiny... nevím ufone jestli aladina používáš já jo a anomálie v podobě paprsků od radaru jsou na něm dost čas, fakt si nejde nevšimnou :)
občas až extrémní bizardní útvary jako tenhle:
Samo sebou paprsky a takovéhle věci jsou vysvětlovány oficiálně tak, že je to tím že se nějaké předměty pohybují blízko radaru a tím tvoří stín, proto jsou paprsky kuželovité... třeba hejno ptáků a tak
Doposud jsem ok i s oficiálníma vysvětleníma v pohodě, ale pak jsem taky viděl tohle což je vysvětleno chybou softwaru
tady bych to klidně bral kdyby jsem na radary nekoukal už pár let a oni by přeci tu chybu zpravili a už by se neobjěvovala, ale objevuje se i nadále sem tam nějaká podobná...
A pak je tu moje oblíbenost která je vidět občas na radaru a tu nevysvětlujou nijak:
Jsou to takové hezké kruhy co? :)
Takže vidět věci jsou, že... konspirátoři ať si vymýšlí co chtějí, mě zajímá realita...