MATT: no já ti nevím já mám teda jiný data :) ale to je šumák... jasně je víc letadel,,, a co stím co má dělat přízemní smog???
zas to stím videem nepobral... krom toho je to super konspirace, ale asi jsi to nedočetl dokonce alespoň jeden ztěch diskusních serverů co ti vypadl z googlu... no neva... jde o to že cointrail je jen pára... to ti tvrdí dokola v televizi když na to přide každej meteorolog ale to mi snad nebudeš vyvracet že to je nesmysl že...
jinak tvoje grafy se neschodují s mým dlouholetým pozorováním tohohle jevu... :) jediné co jsem si byl schopen vykopat je vývoj příměsí do jetfuelu... ale zas znovu nebudu ztrácet čas tím abych v datech hledal korelace pro moje tvrzení nejsem vědec a nikdo mě za to neplatí...
jen tvrdím že contrail jsou veskutečnosti chemtrail... a konspirace chemtrail pochází z různých doložených experimentů které v historii vojáci a vlády různých zemí prováděli...
a konspirace nejsou o tom aby jsme měli lidi co je propagují a druhou stranu co je popírá, ale o tom (teda pro mě) aby jsme našly proč vznikly a pak možná najdeme i pravdu o tom proč se tak hezky podporují desinformace... je to prostě jen o prachách.. nic víc
a pak zjistíš že tvoje paranoia není paranoia :D