• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRUNLinkedIn & Xing / Social Networking for Professionals
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    vzhledem k tomu, ze pracuji v personalni agenture, kontakty jsou pro me velmi cenne a linkedin je rozhodne zajimavy zdroj. kandidati vitaji kontaktovani na zaklade jejich linkedin profilu.

http://www.linkedin.com/profile/view?id=7677546&authType=name&authToken=wwHt&locale=en_US&pvs=pp&pohelp=&trk=ppro_viewmore

DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    ja to pouzivam jako adresar dobrych kontaktu, nemusim to sledovat, ale kdyz neco potrebuju, tak se na ne muzu obratit. navic to negeneruje sousty zvastu jako FB, twitter, apod.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KECAM: ono to zřejmě nevzniká úplně tak schválně. tim jak jsou ty kontakty "all-in-one" tak se ti povede poslat vizitku s číslem i mailem. a tyhle sítě hledají podle hlavně podle mailu. ale taky mi to našlo kámošku a to ani nevim jak číslo sem na ní neznal.
    KECAM
    KECAM --- ---
    RAINBOF: Jako davat si tam cislo na mobil? to by me nenapadlo.
    KECAM
    KECAM --- ---
    Jinak striktne dodrzuji heslo, ze pokud si nekoho nepamatuju, ignoruji zadosti o pridani.....
    KECAM
    KECAM --- ---
    RETAL: Rozhodne jsem dostal dost zajimavych nabidek na praci + sejit se s lidmi, se kteryma jsi makal pred tremi lety se tam taky da. A informace z jinych firem hlavne po nekolikatem pivku k nezaplaceni :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no jde vetsinou jen o kamarady, kteri me tam objevili :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BULHI: myslenka je fajn. je potreba si ale hlidat koho tam mas. protoze jedine tak ze si budes pridavat lidi ktere chces zpusobi pozdeji to ze kdyz nekoho potrebujes tak se na nej muzes obratit i kdyz si tak uplne nepamatujes kdo to presne je.
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja si profil kdysi udelal, pac me zajimalo jak to vypada.. nijak aktivne ho nevyuzivam, ale obcas si me nekdo prida :-) ale mozna mi to v budoucnu k necemu bude, myslenka to urcite neni spatna
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RETAL: no nepřímo ano, protože jsem sháněl někoho kdo bude dělat něco za mě a dohodil to někomu z přátel na linkdedin
    RETAL
    RETAL --- ---
    Vydělali jste díky Linedin peníze? Našli práci? Uzavřeli obchod?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IKA: no jedine ze by to opravili ted nekdy ale me to dela wildfire porad.
    IKA
    IKA --- ---
    RAINBOF: wave to robil len po spusteni a potom to nejak osetrili, nie? (neviem, mozem sa mylit.)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IKA: ale kedepak to svazování kontaktů dělá například google wave což je v předělané formě součást android telefonů.
    IKA
    IKA --- ---
    RAINBOF: ale ved to nadvazovanie kontaktov nie je povinne ani na linkedine, ani na facebooku - vzdy to musi druha strana schvalit.
    (mozno si malo asertivny a nedokazes odmietnut?:)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    za sebe musim rict ze nekdy je to peklo. pridas si cislo do mobilu, ke kontaktu ti priskoci soukromy skype, pak facebook a hromada dalších. Ve výsledku si tě ten nebožák ještě přidá do přátel protože se mu hned ukazujete jako že mě může znát... a vzniká propletenec lidí bez ohledu na to kdo kde pracuje a co je soukromé a co firemní... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam